Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Sanatçı Emirkan ve Eşi Tanımadığı Kişilerin Saldırısına Uğradı

Sanatçı Emirkan ve Eşi Tanımadığı Kişilerin Saldırısına Uğradı

Ünlü şarkıcı Emirkan ve eşi, çocuklarını okula bırakmak için gittikleri bir olayda beklenmedik bir saldırıya maruz kaldı. Emirkan, şarkılarıyla tanınan bir sanatçı olarak bilinirken, bu olay, kamuya açık bir yerde yaşanan şiddetin herkesi etkileyebileceğini bir kez daha gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sanatçı Emirkan ve Eşi Tanımadığı Kişilerin Saldırısına Uğradı
MUHABİR: Kamer Durdu

Olay, Emirkan'ın çocuğunu okula bırakmak için gittiği yolculuk sırasında meydana geldi. Araçlarını park etmek istediklerinde, okulun mülk sahibi bir kadın ve onun koruması tarafından karşılaştılar. Başlangıçta sözlü tacizle başlayan olay, kısa süre içinde fiziksel şiddete dönüştü.

Açıklamalar geldi

Şiddet olayının sonucunda Emirkan, düşerek omzunu kırdı ve ciddi şekilde yaralandı. Emirkan'ın omzundaki kırığın tedavi edilmesi için ameliyata alınması gerektiği açıklandı.

Emirkan ve eşinin bu korkunç olay sonrasında yaşadığı travmayı hafifletmek için açıklama yapılmasının ardından Emirkan'ın resmi Instagram hesabından şu açıklama yapıldı: "Sanatçımız Emirkan okul çıkışı oğlunu almaya gittiğinde aracını park ettiği mülkün sahibi kadın eşi tarafından önce sözlü tacize sonrasında özel koruması tarafından tahrik ve hakaretle başlayan arbede sonucu düşüp omzunu kırmıştır. Ameliyata alınacaktır. Hukuki haklarımızı avukatlarımızla takipçisi olacağız."

Şarkıcının sevenlerinden gelen destek mesajlarına karşılık olarak başka bir açıklama da şu şekilde yapıldı:

"Arayan, soran, mesaj atan herkese sonsuz teşekkürler. Kötü bir olay yaşadık. Emirkan şimdi iyi. Bu kadar kocaman bir aileye sahibiz. Sonsuz teşekkürler."

Emirkan'ın avukatları, yaşanan olayın ardından bir açıklama yaparak, müvekkillerinin yaşadığı şiddetin ardından hukuki yollarla adalet arayışına gireceklerini belirtti:

"Müvekkilim Emirkan Yıldız ve kıymetli eşi Serap Yıldız, okul çıkışı çocuklarını alırken önce sözlü tacize maruz kalmış ardından ise tacizde bulunan hanımefendinin koruması tarafından darp edilerek yaralanmıştır. Darp edilesi neticesinde vücudunda kırık oluşan müvekkilim oldukça zor bir ameliyat geçirerek şu an sağlık durumu iyidir. Bu korkunç ve üzücü olaya sebep olanlar ve ilgililer hakkında tarafımızca Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğumuzu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

Bu olay, Emirkan ve eşi Serap Yıldız'ın maruz kaldığı saldırıya dair detayları içeriyor ve yaşanan şiddetin hukuki sürecinin takip edileceğini vurguluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Müjde Uzman'dan aşk iddialarına tepki: Kadınla erkek yan yana gelince aşk mı oluyor?

Müjde Uzman'dan aşk iddialarına tepki: Kadınla erkek yan yana gelince aşk mı oluyor?