Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Komedyen Hasan Can Kaya Çarpıcı Açıklamalar! Konuya Açıklık Getirdi

Komedyen Hasan Can Kaya Çarpıcı Açıklamalar! Konuya Açıklık Getirdi

Komedyen Hasan Can Kaya, Konuşanlar programının başarısından Exxen'deki geçişine, cast iddialarından kişisel hayatına kadar çok konuda açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Komedyen Hasan Can Kaya Çarpıcı Açıklamalar! Konuya Açıklık Getirdi
KAYNAK: Haber Mekezi

Komedyen Hasan Can Kaya, Konuşanlar programıyla ve özel hayatıyla gündemde kalmaya devam ediyor. YouTube’dan Exxen’e geçişiyle tartışma yaratan Kaya, programının başarısından, cast iddialarına ve kişisel hayatına kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

"Konuşanlar Başarısı Beklediğimden Fazla Oldu"

Hasan Can Kaya, Konuşanlar programının başarısı hakkında konuşurken, kariyerinde daha önce de gelecek vaat eden projelerinin yayından kaldırıldığını belirtti. "Yaşım büyükken ünlü oldum. Konuşanlar kadar gelecek vaat eden işlerim yayına giremeden kaldırılmıştı. Beğenileceğini biliyordum ama bu kadar izleneceğini düşünmüyordum," dedi.

Cast İddialarına Yanıt Verdi

Melis İşiten’in YouTube programına konuk olan Hasan Can Kaya, Konuşanlar programı için yapılan cast söylentilerine de net bir yanıt verdi. Kaya, "12 bin kişi katıldı. Adı belli, kamera görüntüleri var. Bir tane cast çıkarsa, ne isterseniz yapacağım. Ben soruları da bilmiyorum" diyerek iddiaları yalanladı.

"Acun Ağabeye Vefa Borcum Yok"

YouTube’dan Exxen’e geçişiyle ilgili tartışmalara değinen Kaya, "YouTube’da 1 milyon 700 bin abonem vardı, izlenmelerim 19 milyonu bulmuştu. Exxen’e geçtiğimde çok linç yedim ama Acun ağabeyle çok iyi anlaşıyorum. Vefa borcum yok, mutlu çalıştığım için dışarıdan gelen teklifleri reddediyorum," ifadelerini kullandı.

"Akıllı ve İyi Kalpli Kadınlardan Etkileniyorum"

Kişisel hayatına da değinen ünlü komedyen, "Akıllı kadınlardan, iyi kalpli insanlardan çok etkileniyorum. İyi kalbi çıkarınca aşırı soğuyorum. Güzel gülen kız, al beni nikah salonuna götür," diyerek esprili bir şekilde ilişkiler hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Kız Çocuklarının Eğitimi İçin Bağış Yaptı

Hasan Can Kaya, komedi programının bir bölüm gelirini kız çocuklarının eğitimi için bağışladı. Halası Tezcan Kaya'nın anısına yaptığı bu bağışı Koruncuk Vakfı'na yönlendirdi. Daha önce de benzer sosyal sorumluluk projelerinde yer alan komedyen, kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamaya devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sıfır faizli kredi tutarı güncellendi: Kimler faydalanabiliyor?

Sıfır faizli kredi tutarı güncellendi: Kimler faydalanabiliyor?