Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Zeynep Bastık 'Lan' Şarkısının Hikayesini Anlattı

Zeynep Bastık 'Lan' Şarkısının Hikayesini Anlattı

Zeynep Bastık ve Mabel Matiz, 'Lan' şarkısıyla yeniden bir araya geldi. Bastık, Matiz'in kendisi için yazdığı şarkıyı duyunca proje başladığını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zeynep Bastık  'Lan' Şarkısının Hikayesini Anlattı
KAYNAK: Haber Merkezi

Söz ve müziği Mabel Matiz'e ait olan ve Zeynep Bastık’ın yorumuyla büyük beğeni toplayan ‘Lan’ şarkısı, iki ünlü sanatçıyı yeniden bir araya getirdi. Zeynep Bastık, şarkının çıkış hikayesini anlattı.

"Her Şey Mabel'in Mesajıyla Başladı"

2024 yılının en çok dinlenen şarkılarından biri olan ‘Lan’, Zeynep Bastık ve Mabel Matiz’i düet yaparak kamera önünde buluşturdu. Bu özel proje hakkında konuşan Zeynep Bastık, şarkının çıkış hikayesini şu sözlerle anlattı: “Bir akşam Mabel, bana ‘senin için bir şarkı yaptım’ diye mesaj atmıştı. O an her şeyin başlangıcı oldu. Bu başarıyı onunla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Mabel beni kırmadı ve bu şarkıyı birlikte söyleyerek klipte de bu anı ölümsüzleştirdik.”

Mabel Matiz: "Unutulmaz Bir Anı Oldu"

Mabel Matiz de bu iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şarkının yazılmasının üzerinden 1.5 yıl geçtikten sonra Zeynep Bastık ile birlikte söylemenin kendisi için çok özel bir deneyim olduğunu belirten sanatçı, “Bu düet benim için en mutlu eden iş birliklerinden biri oldu. Zeynep’e ve tüm dinleyicilere teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Van'da kaybolan Rojin Kabaiş termal kameralı dronlarla aranıyor

Van'da kaybolan Rojin Kabaiş termal kameralı dronlarla aranıyor