Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Dolandırıcıların Yeni Hedefi: Antalya Kart! Oyuna Düşmeyin!

Dolandırıcıların Yeni Hedefi: Antalya Kart! Oyuna Düşmeyin!

Antalya'da dolandırıcılar, sosyal medyada reklam vererek vatandaşlara sahte ulaşım kartı vaat ediyor. Yetkililer, vatandaşları uyardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Dolandırıcıların Yeni Hedefi: Antalya Kart! Oyuna Düşmeyin!
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'da toplu taşıma için kullanılan Antalya Kart, dolandırıcıların hedefi haline geldi. Sosyal medyada sahte reklamlarla sınırsız ulaşım kartı satışı yaptığını iddia eden dolandırıcılar, vatandaşları tuzağa düşürmeye çalışıyor. Sahte bir kampanya duyurusuyla cüzi bir ücret karşılığında 6 ay sınırsız toplu taşıma hizmeti sunulduğu iddia ediliyor.

Sahte kampanya: "6 ay sınırsız ulaşım"

Dolandırıcıların paylaştığı sahte duyuruda, Antalya'da 6 ay boyunca toplu taşımanın ücretsiz olacağı ve sınırlı sayıda akıllı karttan birini sadece 87,40 TL karşılığında alabileceğiniz iddia ediliyor. Sahte duyuruda, "Antalya'da toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak! Şehirde sınırsız seyahat için 500 akıllı karttan birini sadece 87,40 TL'ye satın alın" ifadeleri yer aldı.

Yetkililerden önemli uyarı

Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyardı. Yapılan resmi açıklamada, "DİKKAT | DOLANDIRICILIK UYARISI! Bu ilan doğru değildir. Dolandırıcılara paranızı kaptırmayın" ifadeleri kullanıldı. Ayrıca, belediyenin böyle bir hizmet sunmadığı ve vatandaşların yalnızca resmi kanallardan gelen bilgilere itibar etmeleri gerektiği vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD'de Helene Kasırgası Felaketi Devam Ediyor: En Az 64 Kişi Öldü

ABD'de Helene Kasırgası Felaketi Devam Ediyor: En Az 64 Kişi Öldü