Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Adıyamanlı iş insanı Tarık Taşar Antalya’da vefat etti

Adıyamanlı iş insanı Tarık Taşar Antalya’da vefat etti

Adıyamanlı hayırsever çift Av. Hasan ve Hatice Taşar’ın oğlu Tarık Taşar, Antalya'ya kalp krizi geçirdi. Tarık Taşar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Adıyamanlı iş insanı Tarık Taşar Antalya’da vefat etti
MUHABİR: Kamer Durdu

Adıyamanlı hayırsever çift Av. Hasan ve Hatice Taşar’ın oğlu Tarık Taşar (56), genç yaşta kalp krizi sonucu vefat etti. Taşar, iş toplantısı için geldiği Antalya’da kalp krizi geçirdi. Taşar’a ilk müdahale kaldığı otelde yapılırken, Taşar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 
Taşar için Galatasaray Kulübü ve çok sayıda kurum ve kişiden başsağlığı mesajları yayımlanırken, Taşar’ın genç yaşta ani ölümü ailesini ve sevenlerini üzdü.

Taşar'ın naaşı 29 Eylül 2024 Pazar günü ikindi namazını müteakip Levent Barbaros Hayretttin Paşa Camii’nden kaldırılacak.

ÇETAŞ AİLESİ'NİN BÜYÜK KAYBI 

ÇETAŞ Otomotiv, sosyal medya hesabı X'ten Tarık Taşar'ın ölümünü “Tarık Taşar’ı Kaybettik” başlığıyla duyurdu: Çetaş ailesi olarak, Yönetim Kurulu Başkanımız Tarık Taşar’ı kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Tarık Taşar, liderliği ve insani değerleriyle bize her zaman ilham verdi. Onun yokluğunu derinden hissedeceğiz. Tarık Taşar’ın ailesine, sevdiklerine ve tüm Çetaş camiamıza baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Çetaş Ailesi.

GS'DAN YÖNETİM KURULU ÜYESİ TAŞAR'A BAŞ SAĞLIĞI

Galatasaray Spor Kulübü de Yönetim Kurulu Üyesi Taşar'ın ölümünü resmi internet sayfasından paylaştı: Tarık Taşar’ı kaybettik. 2015-2018 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak kulübümüze hizmet etmiş, 12846 sicil numaralı kulüp üyemiz Tarık Taşar’ın vefat haberi bizi derinden üzmüştür. Merhumun cenazesi 29 Eylül Pazar günü ikindi namazını müteakip Levent Barbaros Hayretttin Paşa Camii’nden kaldırılacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz. Galatasaray Spor Kulübü.

Tarık Taşar Kimdir? 

1968, Adıyaman doğumluydu. Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olan Taşar, Otomotiv Perakendeciliği alanında faaliyet gösteren Çetaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekteydi. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi olan Taşar, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji'den Batı Karadeniz'de Kuvvetli Fırtına Uyarısı!

Meteoroloji'den Batı Karadeniz'de Kuvvetli Fırtına Uyarısı!