Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Başpehlivan Ali Altun Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Başpehlivan Ali Altun Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Antalyalı başpehlivan Ali Altun, antrenmanda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Döşemealtı Belediye Başkanı Dal, baş sağlığı mesajı yayınladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başpehlivan Ali Altun Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalyalı 42 yaşındaki başpehlivan Ali Altun, antrenman sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal başsağlığı mesajı yayınladı.

Ali Altun Antrenman Sırasında Hayatını Kaybetti

Antalyalı başpehlivan Ali Altun, Konyaaltı ilçesindeki antrenman salonunda fenalaşarak yere yığıldı. Hemen yakındaki özel bir hastaneye kaldırılan Altun'un kalp krizi geçirdiği belirlendi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen 42 yaşındaki sporcu kurtarılamadı.

Cenaze Töreni Döşemealtı’nda Düzenlenecek

Ali Altun'un cenazesi, yarın Döşemealtı ilçesinin Yeniköy Mahalle Mezarlığı’nda düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Başkan Menderes Dal'dan Başsağlığı Mesajı

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Ali Altun’un vefatının ardından bir başsağlığı mesajı yayımladı. Dal, "Belediye güreşçimiz başpehlivan Ali Altun’un genç yaşta hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Başımız sağ olsun" dedi.

YAĞLI GÜREŞ BİRLİĞİ'NDEN BAŞ SAĞLIĞI 

Yağlı Güreş Birliği, Ali Altun'un vefatının ardından baş sağlığı mesajı yayımladı: “Başpehlivanımız Ali ALTUN’un geçirdiği kalp krizi sonucu vefat  ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrendik. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yağlı güreş camiamıza baş sağlığı diliyoruz.”

MÜDÜR GÜRHAN'DAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Gençlik ve Spor Antalya İl Müdürü Yavuz Gürhan da baş sağlığı mesajı yayımlayarak, camiaya baş sağlığı diledi: “Döşemealtı Başpehlivanlarımızdan Ali Altun'nun vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Pehlivanımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve güreş camiasına başsağlığı dilerim.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AKP Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci istifa etti!

AKP Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci istifa etti!