Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Simge Sağın'dan Mauro Icardi Sorularına Tepki: Beni Oyuna Getirdiniz

Simge Sağın'dan Mauro Icardi Sorularına Tepki: Beni Oyuna Getirdiniz

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara hakkındaki sorulara esprili bir şekilde cevap verdi. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Simge Sağın'dan Mauro Icardi Sorularına Tepki: Beni Oyuna Getirdiniz
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi hakkında yöneltilen sorulara yanıt verirken esprili bir tepki gösterdi. "Beni oyuna getirdiniz" diyen Sağın, Icardi ve Wanda Nara hakkındaki sorulara açıklık getirdi.

Icardi Soruları Konserde Gündeme Geldi

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’nin attığı gollerden sonra çalınan "Aşkın Olayım" şarkısıyla sıkça anılan Simge Sağın, Kıbrıs’taki konseri sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Icardi’nin, ayrılık aşamasında olduğu eşi Wanda Nara ile barışması gündemdeyken Simge’ye bu konuda ne düşündüğü soruldu.

"Bu Konu Beni İlgilendirmiyor"

Gazetecilerin sorduğu sorulara şaşkınlıkla cevap veren Simge, “Beni Kıbrıs'ta oyuna getirdiniz, başımıza belayı aldık. Icardi ile ilgili konuşabileceğim hiçbir şey yok, asla da olamaz. Ayrılıklarıyla ilgili bir fikrim de alakam da yok, bu konu beni ilgilendirmiyor” diyerek Icardi konusuna daha fazla yorum yapmayacağını belirtti.

"Herkes Mutlu Olsun"

Simge Sağın, sözlerine “Ben herkesin mutlu olmasını isterim. Ayrılmasınlar, ayrılıyorlarsa da hayırlısı olsun” diyerek tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Kurtulmuş açıkladı! TBMM İsrail tehdidine karşı toplanıyor

Başkan Kurtulmuş açıkladı! TBMM İsrail tehdidine karşı toplanıyor