Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Karadut Dizisinde Skandal: Öpüştüğü İçin Kızına Mezar Toprağı Yedirdi

Karadut Dizisinde Skandal: Öpüştüğü İçin Kızına Mezar Toprağı Yedirdi

ATV'nin Karadut dizisinin 3. bölüm fragmanı, babanın kızına mezar toprağı yedirme sahnesiyle büyük tepki çekti. Sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karadut Dizisinde Skandal: Öpüştüğü İçin Kızına Mezar Toprağı Yedirdi
KAYNAK: Haber Merkezi

ATV'nin yeni dizisi Karadut’un 3. bölüm fragmanında yer alan bir sahne sosyal medyada büyük tepki topladı. Baba, kızını öpüşürken gördükten sonra annesinin mezar toprağını zorla yedirdi.

"Senin Kirini Ancak Toprak Temizler"

ATV'de Pazartesi akşamları yayınlanan Karadut dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı ve fragmanda yer alan bir sahne izleyicilerden yoğun eleştiri aldı. Kızını öpüşürken gören baba, "Senin kirini ancak toprak temizler" diyerek kızına annesinin mezarının toprağını zorla yedirdi. Bu sahne, sosyal medyada büyük tepki çekti ve kullanıcılar, bu tür sahnelerin televizyon ekranlarında yer almasının yanlış olduğunu dile getirdi.

Tepkiler Yağdı

Yayınlanan 3. bölüm 2. fragmanında yer alan bu sahne, birçok izleyicinin ve sosyal medya kullanıcısının eleştirilerine hedef oldu. Kızına mezar toprağı yedirme sahnesi, sert tepkilere neden olurken dizinin bu konudaki tutumu, ahlaki sınırların ihlal edildiği şeklinde yorumlandı.

Karadut'un Oyuncu Kadrosu ve Yapım Ekibi

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı Karadut dizisinin yönetmenliğini Murat Saraçoğlu yaparken, senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Aslı İnandık, Burak Dakak, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan, Onur Gürçay, Naz Elmas, Rami Narin, Elif Nur Kerkük, İpek Ayaz Kortunç ve Engin Şenkan bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü imar hukukçusundan uyarı: Bu rantı kimse savunamaz!

Ünlü imar hukukçusundan uyarı: Bu rantı kimse savunamaz!