Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya CHP İl Gençlik Kolları'nda Neler Oluyor? Son Durum Ne?

CHP İl Gençlik Kolları'nda Neler Oluyor? Son Durum Ne?

13 Ekim 2024 Pazar günü yapılacak CHP Antalya İl Gençlik Kolları seçimlerinde aday olan iki isim de yarıştan çekildi. Tek aday Semih Kocabaş’ın da yarıştan çekileceği ileri sürülürken, konuyu sormak için arama yapan Akdeniz Gerçek’in telefonlarına cevap verilmedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
CHP İl Gençlik Kolları'nda Neler Oluyor? Son Durum Ne?
MUHABİR: Arda Kır

Seçim tarihi yaklaşırken CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na Hakan Genbeş ve Semih Kocabaş adaylığını açıklamıştı. Genbeş’e karşı yapılan linç kampanyası ve CHP’nin tüzük değişikliğinde, ‘Belediyelerde çalışan kişilerin başkan adayı olamayacağının’ ifade edilmesi sonrası Genbeş yarıştan çekilmişti. Genbeş’in ardından ise geçmişte Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı olan CHP Konyaaltı İlçe Sekreteri Eraycan Yılmaz Gençlik Kolları İl Başkanlığı’na aday olmuştu. Eraycan Yılmaz ise adaylığını açıklamasından kısa bir süre sonra yarıştan çekildiğini duyurdu. Tek aday kalan Semih Kocabaş’ın Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi olan ANET AŞ’de yönetim kurulu üyesi olduğu biliniyor.

KOCABAŞ’TAN VE YILMAZ’DAN SES YOK 

Kulislerde konuşulan son iddiaya göre ise Semih Kocabaş’ın da yarıştan çekileceği konuşuluyor. Konuyla ilgili olarak Semih Kocabaş’ı ve CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz’ı arayan Akdeniz Gerçek’in telefonlarına herhangi bir cevap verilmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MİT: "Şiyar Muhtar" Kod Adlı Lokman İsmail Etkisiz Hale Getirildi

MİT: "Şiyar Muhtar" Kod Adlı Lokman İsmail Etkisiz Hale Getirildi