Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin MasterChef Türkiye'de 100 Bin TL'lik Ödülün Sahibi Belli Oldu!

MasterChef Türkiye'de 100 Bin TL'lik Ödülün Sahibi Belli Oldu!

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde, 100 bin TL'lik büyük ödül için yarışan kırmızı takım yarışmacılarından Eda, ödülün sahibi oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef Türkiye'de 100 Bin TL'lik Ödülün Sahibi Belli Oldu!
KAYNAK: Haber Merkezi

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde, 100 bin TL'lik büyük ödül için yarışan kırmızı takım yarışmacılarından Eda, yaptığı haşhaşlı tatlıyla ödülü kazanarak büyük başarıya imza attı.

Kırmızı Takım Ödülü Kaptı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de, son bölümde ödül heyecanı doruk noktasındaydı. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Kazanan kırmızı takım olurken, şefler yarışmacılardan haşhaş kullanarak hünerlerini sergilemelerini istedi. 45 dakikalık sürede ödülü kazanmak için yarışan yarışmacılar tüm yeteneklerini ortaya koydu.

Büyük Ödül Eda’nın Oldu

Yarışmanın sonunda Semih, Eda, Kaan ve Nevzat son dörde kalan isimler oldu. Finalde ise Eda ve Kaan karşı karşıya geldi. Yaptığı haşhaşlı tatlıyla 100 bin TL'lik büyük ödülü kazanan Eda, şeflerin övgülerini topladı. Şef Danilo Zanna, Eda’nın tabağına yönelik “Bu süre içerisinde dünyada çok az kişi böyle bir tabak yapabiliyor” diyerek beğenisini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cinsel ist*smara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin durumu kritik

Cinsel ist*smara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin durumu kritik