Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya CHP Antalya Gençlik Kolları Başkan Adayı Eraycan Yılmaz çekildi

CHP Antalya Gençlik Kolları Başkan Adayı Eraycan Yılmaz çekildi

Hakan Gebeş'ten sonra Eraycan Yılmaz da CHP Antalya Gençlik Kolları Başkan adaylığından çekildi. Kongre öncesinde Antalya'da başkanlık yarışı arapsaçına döndü.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Antalya Gençlik Kolları Başkan Adayı Eraycan Yılmaz çekildi
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Gençlik Kolları Kongresi'ne yaklaşırken başkanlık yarışı arapsaçına döndü.

CHP Antalya Gençlik Kolları Başkanlığı için Semih Kocabaş ile yarışa giren Hakan Genbeş kendisi hakkında yapılan linç kampanyası üzerine çekildiğini duyurmuş, CHP Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Salih Can Akbaş, yeni adaylarının Eraycan Yılmaz olduğunu duyurmuştu.

Bu gelişmeden sonra CHP Gençlik Kolları'nın Antalya İl Kongresi'nin tarihi, 22 Eylül 2024'ten 13 Ekim 2024 Pazar gününe ertelendi.

Eraycan Yılmaz'dan süpriz açıklama

Son gelişme ise bu akşam yaşandı. CHP İl Gençlik Kolları Başkan Adayı Eraycan Yılmaz yarıştan çekildiğini açıkladı. Sosyal medyadan açıklama yayınlayan Yılmaz, "Makam, mevki siyaseti değil, partimizin iktidar olabilmesi için siyaset yapıyoruz. Bu sebeple partimizin, genel merkezimizin, yöneticilerimizin yıpratılmasına asla izin vermeyerek böyle bir karar aldım." dedi.

Eraycan Yılmaz'ın açıklaması şöyle:

"Değerli yol arkadaşlarımız ve partimizin onurlu üyeleri, Antalya gençliği olarak devrimci ruhumuzu ve kolektif gücümüzü sahaya yansıtmak adına yola çıktık. Bizim mücadelemiz, kişisel hırsların ötesinde, halkımızın ve partimizin çıkarlarını gözeten bir çizgide şekillendi. Birlikte omuz omuza, dayanışma içinde yürüdük ve bu yolda yalnızca gençliğin değil, halkın da sesi olmayı başardık.

Karşımıza çıkan zorluklar bizi geriletmedi, tam aksine, birlikteliğimizi daha da güçlendirdi. Ancak bizler biliyoruz ki, bu mücadelede önemli olan isimler değil, ortaya koyduğumuz ortak iradedir. Bugün, partimizin ve gençliğimizin çıkarlarını her şeyin önünde tutarak bazı adımlar atmak durumunda kaldık. Bu adımlar, kolektif hareketimizin önünü açacak ve devrimci mücadelemizi büyütecek.

Ve tabi ki bizler parti değerlerini bilen teammüllerini göz ardı etmeyecek gençleriz. Mücadelemizi büyütürken partimizin herhangi bir kademesindeki birini yok saymamız asla düşünülemez. Keza partimizi bu denli savunuyorken sokak sokak ismini haykırıyorken Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı Özgür Özel başkanımızı da siyaset yaptığımız her alanda savunmaya ve yüceltmeye pek tabiki devam edeceğiz. Bu dün de böyleydi bugun de böyle devam edecek. Bu durumun aksi asla düşünülemez.

Biz bu yola sadece ideallerimizi ve ilkelerimizi hayata geçirmek için çıktık. "Ben ne olacağım" yada "Ben olmazsam ne olursa olsun." Düşüncemiz asla olmadı. Şimdi ise bayrağı devralacak başka bir yoldaşımızla mücadelemizi sürdüreceğiz ve Antalya'da gençliğin sesi daha da güçlü yankılanacak. Mücadelemiz, birlikte yürüttüğümüz bu dayanışmayla devam edecek ve biz hep birlikte kazanacağız! Sizleri Cumhuriyet Halk Partisine ve bu ülkenin kurucu tüm öğelerine olan inancımla Selamlıyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Kore Gazilerinden Hasan Ali Tulunay Burdur'da toprağa verildi

Son Kore Gazilerinden Hasan Ali Tulunay Burdur'da toprağa verildi