Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Uzman çavuş Hatice'yi göz göre göre öld*rmüş

Uzman çavuş Hatice'yi göz göre göre öld*rmüş

Adana'da uzman çavuş Gökhan Çelik, eşini öldürdü ve kayınbiraderini ağır yaraladı. Uzaklaştırma kararı olduğu ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uzman çavuş Hatice'yi göz göre göre öld*rmüş
KAYNAK: İHA

Adana'da uzman çavuş Gökhan Çelik, öğretmen eşi Hatice Çelik'i öld*rdü. Cinay*tten 14 gün önce eşini dövdüğü için gözaltına alınan Çelik'in, karakolda 'Beni darp eden, bana tehdit ve hakarette bulunan Hatice Çelik'ten şikayetçiyim' demesi pes dedirtti.

A W237325 03 Result
28 Haziran Cuma günü saat 12.30 sıralarında Seyhan ilçesi Güneykuşak Bulvarı'nda uzman çavuş Gökhan Çelik (27) ile eşi 1 çocuk annesi öğretmen Hatice Çelik (29) arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gökhan Çelik, beylik tabancasıyla önce araçta bulunan kayınbiraderi Murat Akdöker'i vurup ağır yaraladı, ardından da eşi Hatice Çelik'i vurarak öld*rdü. Seken kurşunlar yoldan geçen İsmail Hakkı Ağca (71) ve Can Alagöz'e (57) isabet etti.

A W237325 01

Polisten Kaçtı

Cinay*t sonrasında polisin teslim ol çağrısına uymayan Gökhan Çelik, bacağından vuruldu ve yaralı halde ara sokaklara girip izini kaybettirdi. Olayda ağır yaralanan Murat Akdöker'in hayati tehlikesi devam ederken, seken kurşunlarla yaralanan diğer iki kişinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gökhan Çelik, Yeşilyuva Mahallesi'ndeki boş bir evin damında saklanırken yakalandı ve gözaltına alındı.

A W237325 04 Result

Tutuklandı

Gökhan Çelik, emniyetteki ifadesinde, 'Anlaşamıyorduk, çocuğumu göremedim. O konuları konuşmak ve çocuğumu görmek için Adana'ya geldim. Araç içerisinde panik halindeydim. Tartışma büyüdü' dedi. Bu ifadenin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

A W237325 05

Hatice Çelik'in Cenazesi Toprağa Verildi

Öğretmen Hatice Çelik'in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından toprağa verildi.

Hatice Çelik Şikayette Bulunmuş

Hatice Çelik, 14 Haziran tarihinde Mardin'de eşiyle yaşadığı tartışma sırasında şiddet gördüğü için karakola başvurup eşi hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Karakoldaki ifadesinde, '13 Haziran'da servisi kaçırdım. Öğretmen bir arkadaşım beni eve bırakmak istedi. Eşimi aradım ve bana bağırıp ‘Senin başka erkek ile ne işin var' diyerek bağırdı' dediği ortaya çıktı. Ayrıca, 'Eşimin silahı bulunmaktadır' şeklinde ifade verdi.

A W237325 02

Şüpheli, Hatice Çelik'i Suçlamış

Gökhan Çelik, ifadesinde 'Eşim 4 senedir evlilik sürecimiz boyunca aynı şeyleri yapmaktadır. Ben Hatice'ye vurmadım. Kendisine buz götürmedim. Hatice kendisine zarar vermiştir. Ben, beni darp eden, bana tehdit ve hakarette bulunan Hatice Çelik'ten şikayetçiyim' demesi dikkat çekti. İfadelerin ardından Gökhan Çelik hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayseri'de C*nsel İstismar İddiası Sonrası Şehir Karıştı! Araçlar ve İş Yerleri Ateşe Verildi!

Kayseri'de C*nsel İstismar İddiası Sonrası Şehir Karıştı! Araçlar ve İş Yerleri Ateşe Verildi!