Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Jahrein'den Duygusal Mesaj: "Oğlumun kokusunu anımsayamıyorum"

Jahrein'den Duygusal Mesaj: "Oğlumun kokusunu anımsayamıyorum"

Tutukluluğunun 21. gününde Jahrein mahlasıyla tanınan Ahmet Sonuç, Antalya L Tipi Cezaevi’nden sosyal medya aracılığıyla duygusal bir mesaj paylaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Jahrein'den Duygusal Mesaj: "Oğlumun kokusunu anımsayamıyorum"
KAYNAK: Haber Merkezi

Sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç, bilinen adıyla Jahrein, "müstehcen" içerikli yayınlar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Ahmet Sonuç, Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmişti. Cumhuriyet savcılığındaki sorgularının ardından her iki şüpheli de mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Sosyal medya paylaşımları inceleme altına alınmıştı

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, X (eski adıyla Twitter) platformunda "Rockerpuck_Evil" ve "Pungent 666" kullanıcı isimleriyle yöneticisi olduğu bir sohbet odasında toplumun genel ahlakına aykırı içeriklerin yayıldığı belirtildi. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucunda, bu içeriklerin Ahmet Sonuç tarafından yapıldığı tespit edildi. Ahmet Sonuç'un aynı içerikleri Twitch üzerinden de yaydığı ve bu sebeple hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi'ne göre işlem başlatıldığı ifade edildi.

Cezaevinden paylaşım: "Adalete inanmak istiyorum"

Tutukluluğunun 21. gününde, Ahmet Sonuç sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımında Antalya L Tipi Cezaevi'nde bulunduğunu belirten Sonuç, oğlunu ve ailesini özlediğini ifade ederek duygusal bir mesaj paylaştı. Yaptığı paylaşımda, "Üç haftadır arada bir durup kendi kendime 'ben burada bu insanlarla ne yapıyorum?' diye soruyorum. Cevabını bulamıyorum. Oğlumun kokusunu anımsamaya çalışıyorum, anımsayamıyorum." ifadeleriyle cezaevi koşullarına olan rahatsızlığını dile getirdi.

Ahmet Sonuç, mesajının devamında Türkiye’deki adalet sistemi üzerine sorgulamalarda bulunarak, "Bu ülkede adaletin esamesi varsa çıkarsın. Çıkar mıyım?" şeklinde bir soruyla paylaşımını sonlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tekirdağ'da Fabrikada Çıkan Yangın 4 Saat Sonra Yeniden Alevlendi

Tekirdağ'da Fabrikada Çıkan Yangın 4 Saat Sonra Yeniden Alevlendi