Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İstanbul Tuzla’da Polise Sil*hlı S*ldırı: 1 Polis Yaralı

İstanbul Tuzla’da Polise Sil*hlı S*ldırı: 1 Polis Yaralı

Tuzla'da yapılan operasyonda çıkan çatışmada bir polis yaralandı, saldırgan *ldü. Aranan şahısların suç kayıtları ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul Tuzla’da Polise Sil*hlı S*ldırı: 1 Polis Yaralı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İstanbul'un Tuzla ilçesi Tepeören Mahallesi’nde, polis ekiplerinin çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda çatışma çıktı. Lüks bir sitedeki villaya düzenlenen operasyonda, polis ekipleri ile villada bulunan şüpheliler arasında çatışma yaşandı. Olay sırasında bir polis memuru yaralanırken, saldırganlardan biri olan E.E. isimli şahıs, polis tarafından etkisiz hale getirildi. Diğer iki şüpheli F.İ. ve Ç.G. ise gözaltına alındı.

Yaralı polis hastaneye kaldırıldı, saldırgan öldü

Olay yerine sevk edilen ambulans ekipleri, yaralı polis memuru Adem Köş’ü Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. E.E. isimli saldırgan ise olay yerinde hayatını kaybetti ve cenazesi morga kaldırıldı. Polis ekipleri, olayın ardından geniş çaplı bir tahkikat başlattı.

Aranan şahısların suç kayıtları ortaya çıktı

Yapılan incelemelerde, ölen E.E.'nin kasten adam öld*rmek dahil toplamda 10 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. F.İ. dolandırıcılık suçundan, Ç.G. ise SKM (Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma) suçundan sabıkalıydı. Villada yapılan aramalarda 3 adet tabanca, uyuşturucu ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Polis bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı

Olayın ardından polis ekipleri, site çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Villaların bulunduğu bölgeye çıkan caddeler yaya ve araç trafiğine kapatıldı, araçlar tek tek kontrol edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla ilgili X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada, "Bugün Tuzla ilçemizde aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyon sırasında, polislerimizin üzerine ateş açılmış, açılan ateş sonucu polis memurumuz Adem Köş yaralanmıştır. Operasyonda yaralanan kahraman polisimize acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı. Yerlikaya, polislerin görevlerini canları pahasına yaptığını vurguladı ve milletin dualarının yanlarında olduğunu belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD Başkanı Biden: ''İsrail’in İran’a Saldırısına İzin Vermeyeceğiz''

ABD Başkanı Biden: ''İsrail’in İran’a Saldırısına İzin Vermeyeceğiz''