Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Çankırı'da Akaryakıt İstasyonunda Polis ve Çalışan Arasında Arbede!

Çankırı'da Akaryakıt İstasyonunda Polis ve Çalışan Arasında Arbede!

Çankırı'da bir akaryakıt istasyonunda, özel harekat polisleri ile istasyon çalışanları arasında çıkan tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Çankırı'da Akaryakıt İstasyonunda Polis ve Çalışan Arasında Arbede!
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Çankırı il merkezinde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda, yakıt almak için istasyona gelen Özel Harekat polisleri ile istasyon çalışanı arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen bu tartışma, fiziksel kavgaya dönüştü. Olay anında çevrede bulunan vatandaşlar, araya girerek kavgayı sonlandırmaya çalıştı. Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.

Valilikten açıklama: Adli ve idari soruşturma başlatıldı

Çankırı Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 3 Ekim Perşembe günü saat 09.15 sıralarında yaşanan olayın Cumhuriyet Başsavcılığı'na intikal ettiği ve olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı belirtildi. Çankırı Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, olayın aydınlatılması için soruşturmayı derinleştirirken, olayın taraflarının ifadeleri alındı.

Arbede güvenlik kameralarına yansıdı

Akaryakıt istasyonundaki yaşanan arbede, istasyonun güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, tartışmanın nasıl başladığı ve kısa sürede nasıl kavgaya dönüştüğü açıkça görülüyor. Kamera kayıtları, olaya ilişkin yürütülen soruşturmanın önemli bir parçası olarak kullanılıyor.

Her iki taraf da şikayetçi oldu

Olayın ardından hem polisler hem de istasyon çalışanı karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Savcılık, tarafların ifadelerini aldıktan sonra, olayın tüm boyutlarıyla incelenmesi için süreci devam ettiriyor. Soruşturmanın sonucuna göre tarafların suçlu olup olmadıkları belirlenecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Jahrein'den Duygusal Mesaj: "Oğlumun kokusunu anımsayamıyorum"

Jahrein'den Duygusal Mesaj: "Oğlumun kokusunu anımsayamıyorum"