Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Ordu Üniversitesi Hastanesi'nde Çalışanlar Arasında Bıç*klı Kavga!

Ordu Üniversitesi Hastanesi'nde Çalışanlar Arasında Bıç*klı Kavga!

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir güvenlik görevlisi, hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan Mehtap Gümüş’ü bıç*kla ağır yaraladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Ordu Üniversitesi Hastanesi'nde Çalışanlar Arasında Bıç*klı Kavga!
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan olayda, hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan Orhan Görmüş, aynı hastanede temizlik görevlisi olan Mehtap Gümüş ile tartışmaya başladı. Olay, Sağlık Bakanlığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Poliklinikleri önünde gerçekleşti.

Bıçaklı saldırı ve yaralanmalar

İzinli olduğu günde, tartışma sırasında Orhan Görmüş, üzerinde taşıdığı bıç*kla Mehtap Gümüş'ü ağır yaraladı. Bu esnada Mehtap Gümüş'ün yakını Mustafa Gümüş, olaya müdahale etmek istedi. Çıkan arbede sonucunda, Mustafa Gümüş ile saldırgan Orhan Görmüş de elinden yaralandı.

Kadın ameliyata alındı, saldırgan gözaltına alındı

Olay sonrası yaralanan Mehtap Gümüş, hastanede ameliyata alındı ve durumunun ağır olduğu bildirildi. Saldırıyı gerçekleştiren Orhan Görmüş, hastanede tedavi olduktan sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Mustafa Gümüş ise olay yerinde ayakta tedavi edildi.

Soruşturma başlatıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olayın nedenine ve detaylarına ilişkin bilgi toplamak için çalışmalara devam ediyor. Bu olay, hastanelerde güvenlik sorunlarını bir kez daha gündeme getirirken, sağlık çalışanları ve hastaların güvenliği konusundaki tartışmaları da yeniden alevlendirmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Eski Çalışan Kamyoneti Çaldı Gezdirip Geri Bıraktı

Antalya'da Eski Çalışan Kamyoneti Çaldı Gezdirip Geri Bıraktı