Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Kırıkkale'de Nişanlısını Vuran Adam Kaçtığı Takside İntihar Etti

Kırıkkale'de Nişanlısını Vuran Adam Kaçtığı Takside İntihar Etti

Kırıkkale'de taşınma meselesi yüzünden nişanlısını tabancayla ağır yaralayan Bahattin Ünlüer, olay yerinden çaldığı ticari taksiyle kaçtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kırıkkale'de Nişanlısını Vuran Adam Kaçtığı Takside İntihar Etti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Kırıkkale’nin Çalılöz Mahallesi'nde "taşınma" meselesi yüzünden meydana gelen sil*hlı kavga, trajik bir sonla sonuçlandı. Bahattin Ünlüer, nişanlısı E.E. (37) ile aralarında çıkan tartışma sırasında nişanlısını tabancayla ağır yaraladı.

Tartışma Sil*hlı Kavgaya Dönüştü

İddiaya göre, taşınma meselesi nedeniyle Ünlüer ile E.E. arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek sil*hlı kavgaya dönüştü. Bahattin Ünlüer, tartışmanın sonucunda nişanlısını karnından ve kolundan vurdu.

Kaçmak için ticari taksi çaldı

Olayın hemen ardından Bahattin Ünlüer, kaçmak için sokakta park halinde bulunan bir ticari taksiyi çaldı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, kısa bir kovalamacanın ardından Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki Nokta Kavşağı'nda aracı durdurdu. Taksiden inen Ünlüer, yanında taşıdığı tabancayla kafasına ateş etti.

Hastanede Kurtarılamadı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bahattin Ünlüer’i hastaneye sevk etti. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Ünlüer kurtarılamadı. Öte yandan, nişanlısı E.E.’nin de hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP'li Yavuzyılmaz: AKP Sayıştay Denetim Raporlarını Engelliyor!

CHP'li Yavuzyılmaz: AKP Sayıştay Denetim Raporlarını Engelliyor!