Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Tekirdağ Çerkezköy'de Tekstil Fabrikası Deposu Alevlere Teslim Oldu

Tekirdağ Çerkezköy'de Tekstil Fabrikası Deposu Alevlere Teslim Oldu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki tekstil fabrikası deposundaki yangın 3 saattir kontrol altına alınamadı. Yangında 2 çalışan dumandan etkilendi,.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tekirdağ Çerkezköy'de Tekstil Fabrikası Deposu Alevlere Teslim Oldu
KAYNAK: İHA

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir tekstil fabrikasının deposunda çıkan yangın 3 saattir kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangında 2 çalışan dumandan etkilendi, çevredeki fabrikalar tedbir amacıyla boşaltıldı.

Yangın 3 saattir devam ediyor

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir tekstil fabrikasının suni deri deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, emniyet ve AFAD ekipleri sevk edildi.

2 çalışan hastaneye kaldırıldı

Yangın sırasında dumandan etkilenen 2 fabrika çalışanı, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yangının genişlemesi ihtimaline karşı çevredeki fabrikalar önlem amacıyla boşaltıldı.

TOMA ve AFAD desteğiyle müdahale

Yangını kontrol altına almak için Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı TOMA’lar itfaiye ekiplerine destek verirken, AFAD ekipleri de güvenlik amacıyla bölgede konuşlandırıldı. Yaklaşık 3 saattir devam eden yangına havadan da müdahale ediliyor. Söndürme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Umut Evirgen'den Alina Boz'un Hamilelik İddialarına Yanıt

Umut Evirgen'den Alina Boz'un Hamilelik İddialarına Yanıt