Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Şanlıurfa'da Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit'e S*ldırı: Polis Müdahale Etti

Şanlıurfa'da Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit'e S*ldırı: Polis Müdahale Etti

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde DEM Parti'den Belediye Başkanı seçildikten hemen sonra istifa edip görevine bağımsız olarak devam eden Mehmet Begit, DEM Partili bir grubun saldırısına uğradı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şanlıurfa'da Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit'e S*ldırı: Polis Müdahale Etti
KAYNAK: İHA

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde DEM Parti'den Belediye Başkanı seçildikten hemen sonra istifa edip görevine bağımsız olarak devam eden Mehmet Begit, DEM Partili bir grubun saldırısına uğradı. Polis ekipleri, havaya ateş açarak olaya müdahale etti.

Olay, Birecik ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Belediye Başkan Yardımcısı S.Y., DEM Partili bir grup tarafından engellendi. S.Y., durumu hemen polis ve Belediye Başkanı Mehmet Begit'e bildirdi. Bu sırada, 15 Temmuz Meydanı'nda kurulan dev ekranda vatandaşlarla birlikte Türkiye-Hollanda maçını izlemekte olan Begit, olay yerine gitti.

Polis Müdahale Etti

Olay yerine giden Belediye Başkanı Mehmet Begit, DEM Partili grubun saldırısına uğradı. Saldırının şiddetini artırması üzerine, polis ekipleri havaya ateş açarak grubu dağıttı. Saldırı sonucunda ölü veya yaralı olmadığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Önceki Saldırı

Bu olaydan önce, 8 Mayıs tarihinde de DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlenmişti. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, ilçe binası maddi hasar görmüştü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Banu Alkan'ın Eşi Kemal Yıldız Kimdir? Kaç Yaşında ve Ne İş Yapıyor?

Banu Alkan'ın Eşi Kemal Yıldız Kimdir? Kaç Yaşında ve Ne İş Yapıyor?