Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya İYİ Parti’de Yine Kriz: Toplu İstifalar Gündem Oldu

İYİ Parti’de Yine Kriz: Toplu İstifalar Gündem Oldu

Bilecik Gölpazarı'nda İYİ Parti'de yaşanan istifa dalgası, huzursuzluğu arttırdı. İlçe başkanının istifasının ardından 6 partili daha görevlerinden ayrıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İYİ Parti’de Yine Kriz: Toplu İstifalar Gündem Oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde, İYİ Parti'de yaşanan istifa dalgası, parti içindeki huzursuzluğu bir kez daha gözler önüne serdi. İlçe başkanının Nisan ayında yaptığı istifanın ardından, bu kez 6 partili daha görevlerinden ayrıldı.

Partinin Kritik İsimleri de İstifa Etti

Geçtiğimiz Nisan ayında, İYİ Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Mehmet Seyit Küçük, hem görevinden hem de partisinden istifa etmişti. Bu istifayı, Bilecik Belediye Başkan Adayı Göksel Aydın ve Bilecik Merkez İlçe Başkanı Hatice Yiler’in yoğun iş temposunu gerekçe göstererek partiden ayrılmaları takip etmişti.

Yerel Seçim Adayları da Ayrıldı

Son olarak, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde İYİ Parti’den Gölpazarı Belediye Başkan Adayı olan Ömer Cihangirli ile birlikte İl Genel Meclis Üyesi Adayı Metin Berberoğlu, İlçe Başkan Vekili Recep Tuna, İlçe Başkan Yardımcıları Celal Sezgin ve Aziz Dönmez ile Belediye Meclis Üyesi Adayı Fikret Yıldız, hem görevlerinden hem de parti üyeliklerinden topluca istifa ettiler.

İl Yönetimine Tepki

Toplu istifa sonrası açıklama yapan partililer, “İl Başkanı Yusuf Paçacı’nın egoist yönetim tarzı ve genel merkezin sorunlara duyarsız kalması nedeniyle istifa etme kararı aldık” diyerek, hem yerel hem de genel yönetimle yaşadıkları sorunlara dikkat çektiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Onur Şener Mezarı Başında Anıldı: Adalet İçin Mücadelemiz Sürüyor

Onur Şener Mezarı Başında Anıldı: Adalet İçin Mücadelemiz Sürüyor