Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Muğla Menteşe'deki huzurevi yenileniyor

Muğla Menteşe'deki huzurevi yenileniyor

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bulunan Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla Menteşe'deki huzurevi yenileniyor
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yer alan Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmalarıyla 5 yıldızlı otel konforuna kavuşacak.

A W267959 04 Result

Modern ve Konforlu Bir Yaşam Alanı

Yapılacak yenileme çalışmaları kapsamında huzurevi, 7 bin 540 m² inşaat alanında yeniden inşa edilecek. Proje, üç ana fonksiyondan oluşuyor: rehabilitasyon merkezi, gündüzlü bakım merkezi ve aktif yaşam merkezi. Bu sayede huzurevinde kalan vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu bir yaşam sunulması hedefleniyor.

Sosyal ve Fiziksel Aktiviteler İçin Yeni Alanlar

Yenilenen huzurevinde, yaşlıların sosyal ve fiziksel aktivitelerini artırmak amacıyla geniş yaşam alanları oluşturulacak. Bahçeler ve dinlenme alanları yeniden düzenlenerek, huzurevi sakinlerinin huzurlu ve keyifli vakit geçirebilecekleri mekanlar haline getirilecek.

A W267959 02 Result

96 Kişilik Kapasiteyle Hizmet Verecek

Yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi 96 kişilik kapasiteyle hizmet verecek. Huzurevi, 37 adet çift kişilik oda, 6 adet tek kişilik oda, 2 adet yoğun bakım odası ve birçok farklı sosyal alanla donatılacak. Ayrıca, kadın erkek kuaför odası, yemekhane, kafeterya ve çamaşır ütü odası gibi hizmetler de yer alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay Antakya'da şantiye alanında yangın

Hatay Antakya'da şantiye alanında yangın