Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Hatay Defne'de otomobil prefabrik iş yerlerinin içinden geçti

Hatay Defne'de otomobil prefabrik iş yerlerinin içinden geçti

Hatay'ın ilçelerinden Defne'de otomobil prefabrik iş yerinim içinden geçip başka bir iş yerine daldı. İnanılmaz anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Hatay’ın Defne ilçesinde, Subaşı Mahallesi’nde meydana gelen kazada, bir otomobil prefabrik iş yerinin içinden geçip başka bir prefabrik iş yerine çarptı.

Edinilen bilgilere göre, trafikte seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle yol kenarındaki prefabrik çarşıya daldı. Tel örgüleri önüne katan otomobil, ilk önce bir prefabrik iş yerinin içinden geçti, ardından başka bir iş yerine çarparak durabildi. Kazada araç sürücüsü yaralanırken, iki prefabrik iş yerinde ciddi hasar meydana geldi. Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İş yeri sahibi Fırat Bal: “İnanılmaz bir kaza oldu”

Kaza sonrası iş yeri kullanılamaz hale gelen Fırat Bal, kazayı şu sözlerle anlattı: “Akşam saat 9 sularında çevredeki vatandaşlar arayıp, iş yerine bir aracın girdiğini söylediler. Genç bir sürücü, dükkanın içinden geçip diğer dükkana zarar vermiş. Gencin canı daha önemli; dükkan bizim için ikinci planda kaldı. Gerçekten inanılmaz bir kaza oldu.”

Esnaf Mehmet Bilgin: "Büyük bir ses duydum"

Kazayı duyan ve olay yerine gelen esnaf Mehmet Bilgin ise, "İş yerimi kapatıp eve gittikten sonra büyük bir ses duydum. Ses üzerine geldiğimizde, bir araç önce bir dükkana girip, sonra diğer dükkana çarparak durabilmişti" şeklinde konuştu.

Kırıkhan-Reyhanlı yolunda şarampole devrilen otomobilde 2 kişi yaralandı

Hatay’da bir başka kaza da Kırıkhan-Reyhanlı yolunda meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği Hyundai marka otomobil takla atarak şarampole devrildi. Kazada araç sürücüsü ve yanında bulunan bir kişi yaralandı. Yaralılar, Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi ve hastaneye kaldırıldı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Kiraz Ağacı Beklenmedik Zamanda Çiçek Açtı

Antalya'da Kiraz Ağacı Beklenmedik Zamanda Çiçek Açtı