Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Antakya'da fırlayan rögar kapağı metrelerce havaya uçtu!

Antakya'da fırlayan rögar kapağı metrelerce havaya uçtu!

Hatay'ın Antakya ilçesinde, seyir halindeki bir kamyonun geçişi sırasında yerinden fırlayan rögar kapağı, park halindeki motosiklete çarparak durdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antakya'da fırlayan rögar kapağı metrelerce havaya uçtu!
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Antakya ilçesinde, Narlıca Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, seyir halindeki bir kamyonun geçişi sırasında rögar kapağı yerinden fırladı. Fırlayan rögar kapağı, iş yeri önünde park halindeki motosiklete çarparak durabildi. Olay anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Rögar kapağının metrelerce havaya uçtuğu ve motosiklete çarptığı anlar, görüntülerde net bir şekilde görüldü.

Kaldırımın boş olması faciayı önledi

Olay esnasında kaldırımda kimsenin bulunmaması, potansiyel bir faciayı önleyen en önemli etken oldu. Park halindeki motosikletin üzerine düşen rögar kapağı, büyük bir hasara yol açsa da, insan hayatını tehdit eden bir duruma neden olmadı.

Olay anına tanıklık eden Ahmet El Ali, yaşananları anlatarak, “Büyük bir gürültü duyduk. Rögar kapağının fırladığını gördük, şans eseri o sırada kimse yolda değildi” dedi. Bu tür olayların önlenmesi için daha fazla önlem alınması gerektiğine dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Sinemasının Yeni Yıldızı: “Takıntılar” Altın Portakal'da Galada

Türk Sinemasının Yeni Yıldızı: “Takıntılar” Altın Portakal'da Galada