Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Adanaspor Başkanı Asil Bostancı istifa ettiğini açıkladı

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı istifa ettiğini açıkladı

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı, sağlık ve ailevi sebepler nedeniyle başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı. İşte istifa açıklaması...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Adanaspor Başkanı Asil Bostancı istifa ettiğini açıkladı
KAYNAK: İHA

Adanaspor Kulübü Başkanı Asil Bostancı, sağlık ve ailevi sebepler nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Bostancı, görev süresince kendisine destek veren taraftarlara teşekkür etti.

Asil Bostancı'nın istifa açıklaması

Asil Bostancı, yaptığı yazılı açıklamada Adanaspor başkanlığından ayrılma kararını şu sözlerle duyurdu:

“Onurla yürütmekte olduğum Adanaspor Başkanlığı görevimden sağlık ve ailevi sebepler nedeniyle ayrılmak zorunda olduğumu üzülerek açıklıyorum. Başta taraftarlarımız olmak üzere tüm Adanaspor A.Ş. camiasına görev sürem boyunca bana sağladıkları destek ve gösterdikleri anlayış için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”

Asil Bostancı kimdir?

İş insanı Asil Bostancı, Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak’ın damadı olup, 2005 yılında İlknur Albayrak ile evlenmiştir. Asil Bostancı, temizlik, güvenlik, yönetim ve sigorta sektörlerinde faaliyet gösteren Asil Grup adlı şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Ailevi hayatında büyük bir acı yaşayan Bostancı, 20 Kasım 2022’de 15 yaşındaki oğlu Batuhan Bostancı’yı kaybetmiştir. Bu trajik olay, Bostancı’nın yaşamında derin bir iz bırakmıştır.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye’de Eğitim Süresi 2023’te 17,9 Yıla Yükseldi

Türkiye’de Eğitim Süresi 2023’te 17,9 Yıla Yükseldi