Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Adana'da yaşlı kadını yüzüğü için öldüresiye dövdü!

Adana'da yaşlı kadını yüzüğü için öldüresiye dövdü!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde yüzük için yaşlı akrabasını öldüresiye darp eden zanlı mahalleli tarafından dövüldü, hastaneye götürülürken firar etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Adana'nın Yüreğir ilçesi Başak Mahallesi'nde yaşanan olayda, Halil İbrahim A., akrabası olan 70 yaşındaki Harun Eşim'in evine ziyarete gitti. İddiaya göre, Halil İbrahim A., yaşlı kadının parmağındaki "kefen param" dediği yüzüğü almak istedi. Kadının direnmesi üzerine sinirlenen zanlı, kadını öldüresiye darp etti. Keser sapıyla kadına saldıran Halil İbrahim A., yaşlı kadını banyoya sürükleyerek suya tuttu ve kapıyı üzerine kilitleyip olay yerinden kaçtı.

Mahalleli zanlıyı hortumla dövdü

Olayın ardından mahalle sakinleri, yaşananları fark ederek Halil İbrahim A.'yı yakaladı ve hortumla dövdü. Olay yerine gelen ambulanslar hem ağır yaralanan Harun Eşim’i hem de darp edilen zanlıyı hastaneye götürdü. Ancak zanlı, ambulansla hastaneye giderken iyi olduğunu söyleyip firar etti. Ağır şekilde yaralanan Harun Eşim, Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Yaşlı kadının kızı: "dövenlere teşekkür ediyorum"

Olay sırasında evde tek başına olan yaşlı kadının kızı Mukaddes Çınar, annesinin yüzüğünü ve cep telefonunu çalan zanlının, annesini öldüresiye darp ettiğini, ardından banyoda suya tutarak kapıyı kilitlediğini söyledi. Çınar, mahallelinin müdahalesine teşekkür ederek, “Annem evde tek otururken olay meydana geldi. Annemi tek görünce, 'kefen param' dediği yüzüğünü almaya çalışmış. Daha sonra zorla yüzüğü ve cep telefonu alıyor. Annemi dövdüğü yetmediği gibi, banyoda suya tutup sonra üzerine kapıyı kilitliyor. Dış kapıyı da kilitleyip dış kapının kolunu kırıyor içeri kimse girmesin diye. Mahalleli daha sonra adamı darp ediyor. Ellerine sağlık, teşekkür ediyorum dövenlere” ifadelerini kullandı.

firari zanlı yakalandı

Polis, Halil İbrahim A.'yı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, firari zanlının yakalanması için geniş çaplı aramalar başlatıldı. Şüpheli yakalanıp tutuklandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yüzde 30 fazla maaş için başvurular arttı! Uzman nedenini açıkladı

Yüzde 30 fazla maaş için başvurular arttı! Uzman nedenini açıkladı