Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Kepez'de ev sahibi evi kiracısının başına yıktı!

Kepez'de ev sahibi evi kiracısının başına yıktı!

Antalya’da 3,5 yıldır ikamet ettiği evinden 1 ay önce ev sahibinin neden göstermeden çıkmasının istendiğini iddia etti. Evde olduğu sırada evi yıkıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez'de ev sahibi evi kiracısının başına yıktı!
KAYNAK: Dilan Andıç

Antalya’nın Kepez ilçesinde kirasını düzenli olarak ödediği evinde 3,5 yıldır ikamet eden 57 yaşındaki Hanife Aydın, evde olduğu sırada çekiç ve balyozlarla evinin üst ve alt katındaki daireler yıkıldı. Ev sahibinin sebep göstermeden evden çıkmasını istediğini öne süren Hanife Aydın yaşadığı mağduriyet karşısında sinirlerine hakim olamadı. 3 katlı evde dün gerçekleşen yıkımın ardından basın mensuplarını arayarak sesini duyurmaya çalışan Hanife Aydın, ¨3,5 yıldır düzenli olarak kiramı ödüyorum. Şu an ödediğim kira 2 bin 750 TL. Eylül ayındaki kiramı dahi yatırdım ama sözleşmenin bitmesine aylar varken ev sahibi evden çıkmamı istiyor. Dün de bu evi başıma yıktı¨ dedi. 

SU SAYACINI KESTİ

Hanife Aydın, evden çıkmamak için ısrar etmesinin ardından ev sahibinin dün birkaç işçiyle gelerek kendisine ait olan evin birinci ve üçüncü katında yıkım işlemini gerçekleştirdiğini söyledi. Evin yıkım izninin olmadığını belirten Hanife Aydın, ¨Evde olduğum sırada balyoz ve çekiçle alt ve üst katı yıktı. Yıkım izni yok. Beni evden atmak için de sebep yok. Nisan ayında sözleşmemi imzaladım. Sözleşme bitmeden çıkarmak istiyor ama sözleşmeden döndüğü için vermesi gereken parayı da vermemekte diretiyor. Evden çıkmayı kabul etmediğim için su sayacını dahi kesti. Kardeşim ve gelinimle beraber susuz kaldık. Apartmanın giriş kapısını bile sökerek hurdacıya sattı. Bu yapılan haksızlık karşısında sesimi birilerinin duymasını ve adaletin yerini bulmasını istiyorum¨ diyerek isyan etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da kanserle mücadele eden doktor işinden edildi

Antalya'da kanserle mücadele eden doktor işinden edildi