Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Son dakika! CHP Antalya İl Başkanlığı saldırıya uğradı

Son dakika! CHP Antalya İl Başkanlığı saldırıya uğradı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı saldırıya uğradı. CHP Antalya İl Başkanlığı saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklama ve saldırıya ilişkin detaylar şu şekilde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Son dakika! CHP Antalya İl Başkanlığı saldırıya uğradı
MUHABİR: Kamer Durdu

CHP Antalya İl Başkanlığı, Instagram hesaplarına kimliği belirsiz bir grup tarafından siber saldırı düzenlendiğini duyurdu. Saldırı sonucunda hesapta coin ve yatırım ile ilgili paylaşımlar yapıldığı belirtildi. İl Bilişim Sorumluları ve Sosyal Medya ekibi tarafından hızlı bir şekilde müdahale edilerek sorun çözüme kavuşturuldu. CHP yetkilileri, hesapta herhangi bir sorun olmadığını belirtti.

CHP'nin Aldığı Önlemler

CHP Antalya İl Başkanlığı, siber saldırıya karşı aldığı önlemleri arttırmaya karar verdi. Hesap güvenliğini sağlamak adına güçlü şifreler kullanılacak ve girişler sıkı bir şekilde takip edilecek. Ayrıca, potansiyel saldırıları engellemek için ekstra güvenlik önlemleri alınacak.

AÇIKLAMA YAPTI

Siber saldırının arından olaya hızlı bir şekilde müdahale eden CHP, saldırıya ilişkin, ¨21.09.24 Saat 23.00 da İl Başkanlığımız İnstagram sayfasına kimliği tespit edilemeyen bir grup tarafından siber saldırı düzenlenlenmiştir. Coin ve yatırım'a yönelik paylaşımlar yapılmış. İl Bilişim Sorumlularımız ve Sosyal Medya ekibimiz tarafından olay kısa sürede çözümlenmiştir. Sayfamızda herhangi bir sorun bulunmamaktadır¨ şeklinde açıklama yaptı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski Köy İçi Sokak'ta kadın girişimcilerden yöresel ürünler pazarı

Eski Köy İçi Sokak'ta kadın girişimcilerden yöresel ürünler pazarı