Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Payas'ta 7 katlı binanın yıkımını izleyenlerin paniği kamerada

Payas'ta 7 katlı binanın yıkımını izleyenlerin paniği kamerada

Hatay’da kontrollü gerçekleştirilen yıkımı izleyen meraklı vatandaşlar, binanın yerle bir olmasıyla büyük bir panik yaşadı. Yıkım anı ve toz bulutu kamerada...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra hasar gören binaların yıkımları Hatay’da devam ediyor. Payas ilçesi Atatürk Caddesi’nde bulunan 7 katlı bir binanın yıkımı, kontrollü bir şekilde gerçekleştirildi. Mahkeme süreci tamamlanan bu binanın yıkımını izlemek için vatandaşlar, güvenlik şeridinin dışından merakla süreci takip etti.

Toz bulutu paniğe neden oldu

Yıkım sırasında binanın kağıt gibi yerle bir olmasıyla birlikte büyük bir toz bulutu oluştu. O anı izleyen vatandaşlar, oluşan toz bulutu nedeniyle panik yaşadı. Bu panik anları kameralara saniye saniye yansırken, insanların kısa süreli korku ve telaş içinde oldukları görüldü.

Aracını kaldırmayan vatandaş dikkat çekti

Yıkım esnasında dikkat çeken bir diğer detay ise, binanın karşısında park halinde bulunan Tofaş marka aracın sahibinin yapılan uyarılara rağmen aracını yerinden kaldırmaması oldu. Yıkım sırasında araç birkaç darbeyle hafif şekilde hasar aldı ancak büyük bir olumsuzluk yaşanmadı.

Yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı

Her ne kadar toz bulutu paniğe neden olsa da yıkımda herhangi bir ciddi olumsuzluk yaşanmadı. Kontrollü bir şekilde gerçekleştirilen yıkım sonrasında bölge temizlendi ve vatandaşlar güvenli bir şekilde olay yerinden ayrıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya ve Çevre İllerde Hava Sıcaklıkları Düşüyor

Antalya ve Çevre İllerde Hava Sıcaklıkları Düşüyor