Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Turunç Masa Sorun Çözmüyor Sorun Oluyor!

Turunç Masa Sorun Çözmüyor Sorun Oluyor!

Muratpaşa Belediyesi'nin çözüm merkezi Turunç Masa, teknik arıza nedeniyle hizmet veremiyor. Vatandaşlar, sorunların çözülmediği konusunda şikayetçi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Turunç Masa Sorun Çözmüyor Sorun Oluyor!
MUHABİR: Kamer Durdu

Muratpaşa Belediyesi'nin çözüm merkezi olarak kurulan Turunç Masa, son dönemde sorun çözmek yerine sürekli yeni sorunlar yaratmaya devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamada, teknik arıza nedeniyle çağrı merkezine ulaşılamadığı bildirildi.

Teknik Arıza Açıklaması

Muratpaşa Belediyesi, Turunç Masa’nın hizmet verememesine ilişkin yaptığı açıklamada, "Teknik bir arıza nedeniyle 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezimize şu an ulaşılamamaktadır. Ekiplerimiz sorunun çözümü için çalışmalarına devam etmektedir. Bu süreçte, sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Hasta Kediye Yardım Edilmedi

Vatandaşların sorunlarının çözülmediğine dair şikayetler ise artarak devam ediyor. Daha önce Muratpaşa bölgesinde hasta bir kedi için yardım çağrısı yapan bir vatandaş, müdahale edilmemesi üzerine durumu eleştirdi. 

Vatandaşlar Şikayetçi: “Bu İşin Peşini Bırakmayacağım”

Şikayet sitelerinde Turunç Masa’ya yönelik olumsuz yorumlar da çoğalmış durumda. Bir vatandaş, Kızıltoprak Mahallesi’nde bulunan bir parkta sahipsiz bir yavru kedi için yardım çağrısı yaptığını belirtti. Yardım istemesinin üzerinden saatler geçmesine rağmen kedinin soğuktan öldüğünü dile getiren vatandaş, yetkililer hakkında şikayette bulunacağını ifade etti. "Bu işin peşini bırakmayacağım, yetkililerin cezalandırılması için gereken neyse yapacağım" dedi.

Şikayetler Artarak Devam Ediyor

Muratpaşa Belediyesi'ne yönelik şikayetlerin çözüme ulaşmadığı iddiaları, bölgedeki vatandaşlar arasında ciddi bir rahatsızlık yaratmaya başladı. Vatandaşlar, belediyenin sorunları çözmek yerine, sadece geçici çözümler sunduğunu belirtiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydın'da Tren Kazası: Yaşlı Kadın Ağır Yaralandı!

Aydın'da Tren Kazası: Yaşlı Kadın Ağır Yaralandı!