Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Datça ve Cennet Koyu'nda 86 düzensiz göçmen yakalandı

Datça ve Cennet Koyu'nda 86 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Datça ve Fethiye ilçelerinde Sahil Güvenlik ekiplerinin düzenlediği iki ayrı operasyonda toplam 86 düzensiz göçmen yakalandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Datça ve Cennet Koyu'nda 86 düzensiz göçmen yakalandı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Datça ve Fethiye ilçelerinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda toplam 86 düzensiz göçmen ve bir göçmen kaçakçısı yakalandı. Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri, düzensiz göçle mücadelede çalışmalarını sürdürüyor.

Datça'da 37 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, İtalya rotası üzerinde seyreden bir yelkenli tekne içerisinde düzensiz göçmen olduğu bilgisi üzerine Sahil Güvenlik ekipleri harekete geçti. Sahil Güvenlik Botları tarafından durdurulan teknede yapılan aramalarda, 37 düzensiz göçmen ve bir göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı. Yakalanan göçmenlerin arasında 21 çocuk da bulunuyordu. Gözaltına alınan göçmenler ve şüpheli kaçakçı, Sahil Güvenlik ekiplerine teslim edildi.

Fethiye'de 49 düzensiz göçmen Cennet Koyu'nda yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Cennet Koyu'nda, yasa dışı yollarla çıkış hazırlığında olan bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisi üzerine Sahil Güvenlik Botu, Sahil Güvenlik Dalış Timi ve Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından müşterek bir operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda kara üzerinde 49 düzensiz göçmen yakalandı. Bu grup içerisinde 3 çocuk da bulunuyordu.

Operasyonlar devam ediyor

Muğla genelinde düzensiz göçmenlere yönelik operasyonlar aralıksız devam ederken, Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri bölgedeki güvenliği sağlamak için teyakkuzda kalmaya devam ediyor. Yasa dışı göçle mücadele kapsamında gerçekleştirilen bu operasyonlarda yakalanan düzensiz göçmenler ilgili birimlere teslim edildi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da yeni evli kadın 7 gündür kayıp! Veda videosu gönderdi

Hatay'da yeni evli kadın 7 gündür kayıp! Veda videosu gönderdi