Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Hatay'da yeni evli kadın 7 gündür kayıp! Veda videosu gönderdi

Hatay'da yeni evli kadın 7 gündür kayıp! Veda videosu gönderdi

Hatay’da, 7 gündür kayıp olan ve veda videosu gönderen 22 yaşındaki Cennet Solak’ın ailesi, genç kadından gelecek haberi umutla bekliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da yeni evli kadın 7 gündür kayıp! Veda videosu gönderdi
KAYNAK: İHA

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaşayan Cennet Solak, 24 Eylül tarihinde evinden ayrılarak kayıplara karıştı. Yeni evli olan Solak, ailesinin aramalarına yanıt vermeyip, bir veda videosu gönderdi. Videoda, kadın sığınma evinde olduğunu belirterek ailesinin kendisini aramaması gerektiğini söyledi. Ancak yapılan araştırmalar sonucu Solak’ın kadın sığınma evinde olmadığı anlaşıldı.

Ailesi zorla kaçırıldığından şüpheleniyor

Ailesi, genç kadının baskı altında olduğunu ya da zorla kaçırıldığını düşünüyor. Solak’ın ablası Rabia Solak, kardeşinin kaybolduğu gün eşi tarafından arandıklarını ve kendilerinin de kardeşine ulaşmaya çalıştıklarını belirtti. Ancak Cennet Solak’tan alınan yanıtlar, aileyi endişeye sürükledi. Rabia Solak, kardeşinin kendilerine, “boşuna polise haber vermeyin, iyiyim, sadece kafam karışık” dediğini ve boşanmak istediğini belirttiğini ifade etti.

Veda videosu büyük endişe yarattı

Cennet Solak, kaybolmadan önce ailesine 4 parça halinde bir veda videosu gönderdi. Videoda, evliliği boyunca yaşadığı sorunları dile getirdi ve artık dayanamayıp boşanmak istediğini söyledi. Aile, bu video sonrası büyük bir korkuya kapıldı. Rabia Solak, kardeşinin videoda kendilerine, “çok doluyum, üstüme gelmeyin, intihar edeceğim” şeklinde tehditlerde bulunduğunu açıkladı.

Aile savcılığa başvurdu

Solak ailesi, kızlarının bulunması için savcılığa başvurdu. Kadın sığınma evinde olmadığı tespit edilen Cennet Solak’ın, tehdit altında olup olmadığını öğrenmek için yetkililer çalışmalarını sürdürüyor. Aile, genç kadının tehdit altında olabileceğinden endişe ediyor ve bir an önce haber alınmasını istiyor.

Aile: "Bize güvensin, her koşulda yanındayız"

Rabia Solak, kardeşinin yalnız kaldığı süreçte çok yıprandığını ve son zamanlarda psikolojik olarak zor günler geçirdiğini ifade etti. Ailesi, Cennet Solak’a güven vermek için her koşulda yanında olduklarını ve hangi kararı verirse versin destek olacaklarını belirtti. Aile, kızlarının güvenli bir şekilde evine dönmesi için umutla bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta İrmak Kenarındaki Yangın Kontrol Altına Alındı

Manavgat'ta İrmak Kenarındaki Yangın Kontrol Altına Alındı