Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Akdeniz Üniversitesi Öğrencisi Elif Atalay Hayatını Kaybetti! Elif Atalay Neden Öldü?

Akdeniz Üniversitesi Öğrencisi Elif Atalay Hayatını Kaybetti! Elif Atalay Neden Öldü?

Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Elif Atalay’ın ölümünün ardından intihar iddiaları ortaya çıktı. Dün kendini asarak int*har ettiği söylenen genç kızın cenazesi bugün toprağa verildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akdeniz Üniversitesi Öğrencisi Elif Atalay Hayatını Kaybetti!  Elif Atalay Neden Öldü?
MUHABİR: Kamer Durdu

Akdeniz Üniversitesi’nde Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden olan Elif Atalay’ın ölümünün ardından Akdeniz Gerçek WhatsApp ihbar hattımıza gelen ihbarda Atalay’ın intihar ettiğini öne sürdü. Uzun süredir psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürülen 23 yaşındaki Elif Atalay’ın Sarısu’daki bir evde intihar ettiği iddialar arasında yer aldı.
 

DÜN TOPRAĞA VERİLDİ
 

Elif Atalay’ın 19 Eylül 2024 Perşembe günü Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi 183’üncü sokakta bulunan ikamette kendini asarak intihar ettiğini iddia eden bir vatandaş, “Elif’in anne ve babası ayrı. Bir süredir psikolojik sorunları vardı. Kendini astıktan sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ama hayatını kaybetti” dedi. Elif Atalay’ın cenazesi bugün toprağa verildi.
 

Akdeniz Üniversitesi’nden Başsağlığı Mesajı

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü, Elif Atalay’ın vefatı üzerine yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Acı Kaybımız: Spor Bilimleri Fakültesi öğrencimiz Elif Atalay’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Değerli öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve Akdeniz Üniversitesi ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz."

Üniversite yönetimi, genç öğrencinin ailesine ve arkadaşlarına sabır dilerken, bu acı kaybın herkesi derinden üzdüğünü vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarihte Bugün: 20 Eylül’de Yaşanan Önemli Olaylar

Tarihte Bugün: 20 Eylül’de Yaşanan Önemli Olaylar