Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Szymanski’den Mourinho Yorumu

Szymanski’den Mourinho Yorumu

Fenerbahçe’nin Polonyalı oyuncusu Sebastian Szymanski, milli takım kampında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun Türk futboluna uyum sağlayacağına inandığını belirten Szymanski, Fenerbahçe’deki geleceği hakkında da ipuçları verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Szymanski’den Mourinho Yorumu
KAYNAK: İHA

Fenerbahçe’nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski, milli takım kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe'de geçirdiği sezonu değerlendiren Szymanski, “Bu sezon başarılı sayılabiliriz ama şampiyonluğu alamadık. Tarihte ilk defa 99 puan aldık ve şampiyon olamadık. Sezonun tam anlamıyla başarılı olmadığını hissedebildiğimiz tek nokta bu. Her şeyi yaptık ama maalesef olmadı” diye konuştu.

“Mourinho’nun Türk Futboluna Uygun Olduğunu Düşünüyorum”

Yeni teknik direktörleri Jose Mourinho hakkında da konuşan Szymanski, “Mourinho futbolun en büyük teknik direktörlerinden birisi. Kulübüme gelmesini beklemiyordum. Türk futboluna uyacağını düşünüyorum. Türkiye’de çok fazla tutku var, Mourinho da bunu seviyor. Henüz kendisiyle konuşmadım. Çok işi var, ben de milli takımdayım. Konuşmak için fazlasıyla zamanımız olacak” dedi.

A W219703 02

Fenerbahçe’deki Geleceği Üzerine Açıklamalar

Szymanski, Fenerbahçe’deki geleceğine dair de önemli açıklamalarda bulundu. “Şu anda hiçbir şey söyleyemem. Milli takıma odaklanıyorum. Elbette bu kadar iyi bir sezonun ardından ve Mourinho’nun da gelmesiyle bağlantılı olarak, Fenerbahçe'de kalırsam hiçbir şey kaybetmeyeceğim. Elbette her şey olabilir, hiçbir şeyden emin olamazsınız ama ben bu durumdan memnunum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor Yöneticisine Silahlı Saldırı!

Trabzonspor Yöneticisine Silahlı Saldırı!