Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Bodrum FK Adana Demirspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

Bodrum FK Adana Demirspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

Süper Lig'in 7. haftasında Ege temsilcisi Bodrum FK, Akdeniz ekibi Adana Demirspor'u ağırlayacak. Bodrum FK Adana Demirspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?..

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum FK Adana Demirspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Süper Lig’de 7. hafta heyecanı devam ediyor. Bu haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından biri, Ege temsilcisi Bodrum FK ile Akdeniz ekibi Adana Demirspor arasında oynanacak.

Bodrum FK'nin Yükselen Formu

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bodrum FK, ligdeki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Hatayspor’u deplasmanda 1-0 yenerek aldı. Arnavut santrfor Taulant Seferi'nin attığı golle üç puanı hanesine yazdıran Bodrum FK, alt sıralardan kurtulma mücadelesine devam ediyor. Teknik direktör İsmet Taşdemir yönetimindeki takım, savunma disiplinine önem verirken hücumda da yaratıcı çözümler bulmak istiyor. Ancak şu ana kadar 6 puan toplamasına rağmen düşük gol beklentisi yakalayan ekip, bu hafta iç sahada önemli bir galibiyet peşinde.

Bodrum FK Adana Demirspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

Ege temsilcisi, sezonun ilk haftasında Gaziantep FK'ya ve beşinci haftada Başakşehir’e karşı son dakikalarda yedikleri gollerle mağlup olarak şanssızlık yaşamıştı.

Adana Demirspor'da Zorlu Dönem

Adana Demirspor ise Süper Lig’deki en kötü sezon başlangıçlarından birini yaşıyor. 26 yıllık Süper Lig hasretini 2021-2022 sezonunda sonlandıran Adana Demirspor, bu sezonun ilk altı haftasında sadece 1 puan toplayabildi. Transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle kadrosunu güçlendiremeyen mavi-siyahlılar, teknik direktör Michael Valkanis yönetiminde istediği sonuçları alamayınca yollar ayrıldı.

Adana Demirspor, sezon başından beri rakiplerine en fazla gol pozisyonu veren ve Rizespor ile birlikte en fazla gol yiyen takımlardan biri. Akdeniz ekibi, bu olumsuz istatistikleri tersine çevirerek Süper Lig’deki kötü gidişatına son vermek istiyor.

Süper Lig'de İlk Karşılaşmaları

Bu sezon Süper Lig seviyesinde ilk kez karşı karşıya gelecek olan Sipay Bodrum FK ve Adana Demirspor’un mücadelesi, her iki takım için de büyük önem taşıyor. Bodrum FK, alt sıralardan uzaklaşmayı hedeflerken, Adana Demirspor, sezonun ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Bodrum FK Adana Demirspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

Bu iki ekip, Süper Lig seviyesinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu bu mücadele, Pazar günü saat 19.00'da başlayacak ve karşılaşmayı Turgut Doman yönetecek. Futbolseverler, bu kritik mücadeleyi beIN SPORTS 2 ekranlarından anlık olarak takip edebilecek.

Bodrum FK Adana Demirspor Muhtemel 11'ler

Bodrum FK: Sousa, Üzeyir, Ajeti, Ali, Cenk, Ahmet, Gökdeniz, Mohammed Musa, Seferi, Dimitrov, Puşcaş

Adana Demirspor: Vedat, Manev, Semih, Gravillon, Abdulsamet, Maestro, Alioui, Bünyamin, Yusuf Sarı, Ali Yavuz, Yusuf Barasi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner evlendi

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner evlendi