Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Göztepe Samsunspor Karşısında Sezonun İlk Yenilgisini Aldı

Göztepe Samsunspor Karşısında Sezonun İlk Yenilgisini Aldı

Göztepe, Samsunspor'a 4-3 mağlup olarak ilk yenilgisini aldı. Teknik Direktör Stanimir Stoilov, mağlubiyeti hak ettiklerini belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Göztepe Samsunspor Karşısında Sezonun İlk Yenilgisini Aldı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Süper Lig'de sezona iyi bir başlangıç yapan Göztepe, 7. hafta mücadelesinde Samsunspor'a 4-3 mağlup olarak bu sezonki ilk yenilgisini aldı. İlk 6 haftada 2 galibiyet ve 3 beraberlik alan İzmir temsilcisi, güçlü performansıyla dikkat çekmişti. Ancak, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan mücadelede, 3-1 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Göztepe, sahadan mağlup ayrıldı.

Stanimir Stoilov: “1 Puanı Dahi Hak Etmedik”

Karşılaşma sonrası Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, yaptığı açıklamada bu mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi. Stoilov, takımının bu maçta 1 puanı bile hak etmediğini ifade ederek, skoru koruyamamanın hayal kırıklığını yaşadıklarını belirtti.

Isaac Solet'in Sağlık Durumu İyi

Maçın ilk dakikalarında rakip oyuncuyla hava topu mücadelesi sırasında darbe alan Isaac Solet, kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Fransız oyuncu, sağlık ekiplerinin sahadaki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kısa bir süre müşahede altında kalan Solet, sağlık durumunun iyi olması üzerine doktorların onayıyla taburcu edildi. Solet, takımla birlikte İzmir’e geri döndü ve sağlık durumunun normale döndüğü açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Yeni Köprü İnşaatında Sona Gelindi: Ulaşım Rahatlayacak

Antalya'da Yeni Köprü İnşaatında Sona Gelindi: Ulaşım Rahatlayacak