Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Antalyaspor Fenerbahçe Maçında "Efsane Çubuklu" ile Sahaya Çıkıyor

Antalyaspor Fenerbahçe Maçında "Efsane Çubuklu" ile Sahaya Çıkıyor

Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor, sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Ev sahibi ekip, bu önemli karşılaşmaya "Efsane Çubuklu" formasıyla çıkacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalyaspor Fenerbahçe Maçında "Efsane Çubuklu" ile Sahaya Çıkıyor
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Corendon Airlines Park Stadyumu'nda oynanacak bu zorlu karşılaşma, bugün saat 19.00'da başlayacak. Ev sahibi Antalyaspor, bu kritik maça özel olarak, kulübün efsanevi forması olan "Efsane Çubuklu" ile sahada yer alacak.

Antalyaspor Fenerbahçe Maçında "Efsane Çubuklu" ile Sahaya Çıkıyor

Kırmızı-Beyazlılar Kazanmak İstiyor

Antalyaspor, bu önemli mücadelede Fenerbahçe karşısında 3 puan almayı hedefliyor. Ev sahibi ekip, sahasında oynadığı maçlarda taraftar desteğini arkasına alarak güçlü rakibine karşı etkili bir oyun sergilemeyi planlıyor. Fenerbahçe ise, deplasmanda galibiyet serisini sürdürerek zirve yarışında avantaj elde etmek istiyor.

Maç Öncesi İstatistikler

  • Antalyaspor’un Fenerbahçe’ye Karşı Galibiyet Hasreti: Antalyaspor, Fenerbahçe’yi konuk ettiği son yedi Süper Lig maçını kazanamadı (3B 4M). Son galibiyetini Aralık 2016’da 1-0’lık skorla aldı.
  • Fenerbahçe'nin Üst Üste Galibiyet Serisi: Fenerbahçe, Antalyaspor ile oynadığı son dört Süper Lig maçını kazandı. Sarı-lacivertliler, bu seriyi beş maça çıkarmayı hedefliyor.
  • Antalyaspor’un İç Sahadaki Başarısı: Antalyaspor, evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kazandı. Üst üste üç iç saha galibiyeti aldığı son dönem Ocak-Nisan 2023 arasındaydı.
  • Fenerbahçe'nin Deplasman Başarısı: Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı son 22 Süper Lig maçında yenilgi yüzü görmedi (18G 4B).
    Bu süreçte 14 gole kapama yapan sarı-lacivertliler, dış sahadaki başarılı performansını sürdürmek istiyor.
    Sam Larsson (Antalyaspor) Son dört Süper Lig maçında dört gole doğrudan katkı sağlayan Sam Larsson (3 gol & 1 asist), etkileyici formunu devam ettirmek istiyor.
  • Edin Dzeko (Fenerbahçe) İlk 11'de başladığı son altı lig maçında birer gol atan Edin Dzeko, kariyerinin en uzun gol serisini tekrarladı.
  • Sebastian Szymanski (Fenerbahçe): İlk 19 Süper Lig maçında 42 şut çekip dokuz gol atan Szymanski, son 24 maçta sadece bir gol bulabildi.

Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Bu karşılaşma, hem Alex de Souza’nın Fenerbahçe’ye karşı ilk sınavı olması hem de iki takımın zirve yarışında puan kaybetmemek istemesi nedeniyle büyük önem taşıyor. Futbolseverler, Pazar (bugün) günü saat 19.00’da beIN SPORTS 1 ekranlarından bu heyecan dolu mücadeleyi anlık olarak takip edebilecek.

Antalyaspor Fenerbahçe Muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Piric, Mert, Veysel, Thalisson, Güray, Kalujinski, Larsson, Erdal, Townsend, Djenepo, Samudio

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Jayden, Fred, Szymanski, Amrabat, İrfan Can, Tadic, En-Nesyri

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kerem Aktürkoğlu Gil Vicente'ye Attığı Golle Performansını Sürdürüyor

Kerem Aktürkoğlu Gil Vicente'ye Attığı Golle Performansını Sürdürüyor