Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Beşiktaş Süper Lig’de Kayserispor ile 47. Kez Karşı Karşıya Geliyor

Beşiktaş Süper Lig’de Kayserispor ile 47. Kez Karşı Karşıya Geliyor

Beşiktaş, Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor ile deplasmanda mücadele edecek. Siyah-beyazlılar zirve yarışını sürdürmek istiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Beşiktaş Süper Lig’de Kayserispor ile 47. Kez Karşı Karşıya Geliyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

 Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, yarın deplasmanda Kayserispor ile mücadele edecek. Kayseri Stadyumu'nda saat 20.00’de oynanacak karşılaşmada siyah-beyazlılar, 3. sıradaki yerini koruma ve üst sıralara tırmanma hedefinde. Beşiktaş, ligde 4 galibiyet ve 1 beraberlik ile topladığı 13 puanla oldukça formda. Sarı-kırmızılı Kayserispor ise 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 3 puanla 17. sırada yer alıyor. Ev sahibi ekip, sezonun ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Beşiktaş Süper Lig’de Kayserispor ile 47. Kez Karşı Karşıya Geliyor

Beşiktaş ve Kayserispor arasında 47. randevu

Süper Lig tarihinde Kayserispor ile Beşiktaş bugüne kadar 46 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Beşiktaş 27 galibiyet alırken, Kayserispor ise 10 kez sahadan galip ayrıldı. 9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Siyah-beyazlı ekip bu maçlarda rakip fileleri 74 kez havalandırırken, Kayserispor 43 gol atmayı başardı. İki takım arasında geçtiğimiz sezon Kayseri'de oynanan maç golsüz eşitlikle sona ermişti.

Beşiktaş'ta eksikler dikkat çekiyor

Beşiktaş, zorlu Kayserispor maçı öncesinde bazı önemli eksiklerle sahaya çıkacak. Takım kaptanlarından Necip Uysal, antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası ön çapraz bağ yaralanması nedeniyle sezonun büyük bölümünde forma giyemeyecek. Diğer yandan Libyalı orta saha oyuncusu Al Musrati, sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmesi nedeniyle yarınki maçta yer alamayacak. Bu sakatlıklar, teknik direktör Şenol Güneş’in kadro planlamasında bazı değişikliklere yol açabilir.

Arthur Masuaku cezalı

Siyah-beyazlı ekibin savunma hattında da bir eksik var. Geçtiğimiz hafta Eyüpspor ile oynanan karşılaşmada sarı kart gören Demokratik Kongolu savunma oyuncusu Arthur Masuaku, kart cezalısı olduğu için Kayserispor karşısında forma giyemeyecek. Masuaku'nun yokluğunda savunma hattında kimin görev alacağı merakla bekleniyor.

Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan

Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki bu önemli karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Hakan Yemişken üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Erdem Mertoğlu olacak. Zorlu mücadelede hakem yönetimi de büyük önem taşıyacak.

Beşiktaş’ın hedefi 3 puan

Beşiktaş, Kayserispor deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Şenol Güneş yönetimindeki takım, zirve yarışını sürdürmek için bu maçı kazanmak zorunda. Rakibi Kayserispor ise ligde kötü gidişatını sonlandırarak, çıkış yakalamayı amaçlıyor. İki takımın da motivasyonu yüksek olacak bu karşılaşma, seyir zevki yüksek bir mücadeleye sahne olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolandırıcıların Yeni Hedefi: Antalya Kart! Oyuna Düşmeyin!

Dolandırıcıların Yeni Hedefi: Antalya Kart! Oyuna Düşmeyin!