Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor İbrahim Hatipoğlu: "Hakemi Suçlamak Doğru Olmaz"

İbrahim Hatipoğlu: "Hakemi Suçlamak Doğru Olmaz"

Galatasaray Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Kasımpaşa beraberliği sonrası alınan puan kaybının sorumlusunun hakem olmadığını belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İbrahim Hatipoğlu: "Hakemi Suçlamak Doğru Olmaz"
KAYNAK: İHA

İlk yarıda çift forvet ile sahaya çıktıklarını ve 3-1’lik üstünlük sağladıklarını belirten Hatipoğlu, "İlk yarıda mükemmel bir oyun sergiledik, oyuncularımızın performansı oldukça iyiydi. Ancak ikinci yarıda hem sakatlıklar hem de şanssızlıklar bizi etkiledi. Kasımpaşa, maçı bırakmadı ve mücadelenin son anlarında beraberliği yakaladı" dedi. Özellikle Osimhen ve Sallai’nin sakatlanması sonucu zorunlu değişikliklerin takım üzerinde olumsuz bir etki yarattığını ifade etti.

Hedeflenen rekor kaçtı

Hatipoğlu, maç öncesinde 7'de 7 yaparak kulüp tarihinin en iyi başlangıcını hedeflediklerini, ancak bu hedefin gerçekleşmemesi nedeniyle üzgün olduklarını dile getirdi. "Rekorlar kolay kırılmıyor. Ancak önümüzdeki maçlarda aynı performansı devam ettirip yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz" diye ekledi.

Genç hakemlere destek

Hakem kararları hakkında sorulan soruya yanıt veren Hatipoğlu, puan kaybının hakemle ilişkilendirilemeyeceğini vurguladı. "Genç hakemleri destekliyoruz. Türk futbolunun genç hakemlere ihtiyacı var. Ancak son maçlarımızda hakemlerin kolay penaltı verdiğine şahit olduk. Bugünkü maçta da VAR incelemesi sonrası penaltı kararı iptal edildi, ama bizim açımızdan bu maçı hakeme bağlamak haksızlık olur" dedi.

Avrupa Ligi’ne odaklanma zamanı

Galatasaray’ın bir sonraki hedefinin Avrupa Ligi olduğunu belirten Hatipoğlu, "Bugünkü puan kaybı bizim için bir yol kazasıydı. Ancak Avrupa Ligi'ne konsantre olup, bu hatalardan ders çıkararak yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Öncesi Taraftarı Uyardı

Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Öncesi Taraftarı Uyardı