Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor, efsane oyuncusu Alex de Souza'nın teknik direktörlüğünde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Süper Lig’in 7. haftasında futbolseverler önemli bir karşılaşmaya tanıklık edecek. Antalyaspor, Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Her iki takımın da üç puan mücadelesi vereceği bu karşılaşma, aynı zamanda Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza için de özel bir anlam taşıyor. Efsanesi olduğu Fenerbahçe'ye karşı ilk kez teknik direktör olarak sahaya çıkacak olan Alex, bu kez sarı-lacivertli renklere karşı takımının galibiyeti için mücadele verecek.

Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Alex de Souza Fenerbahçe'ye Karşı İlk Sınavı

Antalyaspor’un başında ilk kez Fenerbahçe’ye karşı bir maça çıkacak olan Alex de Souza, futbolculuk kariyerinde Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden biri olmuştu. Fenerbahçe formasıyla taraftarların sevgilisi haline gelen Brezilyalı yıldız, bu kez rakip takımın teknik direktörü olarak sahada yer alacak.

Alex de Souza’nın tercih ettiği 4-2-3-1 diziliminde santrfor Braian Samudio ve on numara Sam Larsson, teknik direktörlerinin beklentilerini karşılamış durumda. Sam Larsson, son dört lig maçında dört gole doğrudan katkı sağlarken, Braian Samudio da bu sezon ligde dört gol kaydetti.

Antalyaspor’un Hedefi İç Sahada Üst Üste Üç Galibiyet

Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalarak 6 hafta sonunda puanını 8’e çıkaran ve 10. sıraya yükselen Antalyaspor, bu karşılaşmada milli futbolcusu Bünyamin Balcı dışında eksik bulunmuyor. Alex de Souza, Fenerbahçe'ye karşı galip gelmesi halinde Antalyaspor tarihinde Jose Morais’ten sonra iç sahada görev yaptığı ilk dört maçtan üç galibiyet çıkaran ikinci yabancı teknik direktör olacak.

Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Fenerbahçe, Galatasaray Yenilgisini Telafi Etmek İstiyor

Fenerbahçe ise geçtiğimiz hafta Galatasaray’a 3-1 mağlup olarak önemli bir kayıp yaşadı. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, liderin beş puan gerisinde bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi'nde hafta içi Union Saint-Gilloise karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle moral bulan Fenerbahçe, Süper Lig’de galibiyet serisine geri dönmek istiyor.

Maç Öncesi İstatistikler

  • Antalyaspor’un Fenerbahçe’ye Karşı Galibiyet Hasreti: Antalyaspor, Fenerbahçe’yi konuk ettiği son yedi Süper Lig maçını kazanamadı (3B 4M). Son galibiyetini Aralık 2016’da 1-0’lık skorla aldı.
  • Fenerbahçe'nin Üst Üste Galibiyet Serisi: Fenerbahçe, Antalyaspor ile oynadığı son dört Süper Lig maçını kazandı. Sarı-lacivertliler, bu seriyi beş maça çıkarmayı hedefliyor.
  • Antalyaspor’un İç Sahadaki Başarısı: Antalyaspor, evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kazandı. Üst üste üç iç saha galibiyeti aldığı son dönem Ocak-Nisan 2023 arasındaydı.
  • Fenerbahçe'nin Deplasman Başarısı: Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı son 22 Süper Lig maçında yenilgi yüzü görmedi (18G 4B).
  • Bu süreçte 14 gole kapama yapan sarı-lacivertliler, dış sahadaki başarılı performansını sürdürmek istiyor.
  • Sam Larsson (Antalyaspor) Son dört Süper Lig maçında dört gole doğrudan katkı sağlayan Sam Larsson (3 gol & 1 asist), etkileyici formunu devam ettirmek istiyor.
  • Edin Dzeko (Fenerbahçe) İlk 11'de başladığı son altı lig maçında birer gol atan Edin Dzeko, kariyerinin en uzun gol serisini tekrarladı.
  • Sebastian Szymanski (Fenerbahçe): İlk 19 Süper Lig maçında 42 şut çekip dokuz gol atan Szymanski, son 24 maçta sadece bir gol bulabildi.

Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Bu karşılaşma, hem Alex de Souza’nın Fenerbahçe’ye karşı ilk sınavı olması hem de iki takımın zirve yarışında puan kaybetmemek istemesi nedeniyle büyük önem taşıyor. Futbolseverler, Pazar (bugün) günü saat 19.00’da beIN SPORTS 1 ekranlarından bu heyecan dolu mücadeleyi anlık olarak takip edebilecek.

Antalyaspor Fenerbahçe Muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Piric, Mert, Veysel, Thalisson, Güray, Kalujinski, Larsson, Erdal, Townsend, Djenepo, Samudio

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Jayden, Fred, Szymanski, Amrabat, İrfan Can, Tadic, En-Nesyri

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Trafik Kazası: Motosikletli Ağır Yaralandı

Antalya'da Trafik Kazası: Motosikletli Ağır Yaralandı