Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Fenerbahçe'den Arda Güler'e Başarı Mesajı

Fenerbahçe'den Arda Güler'e Başarı Mesajı

Fenerbahçe, milli futbolcu Arda Güler'e Real Madrid formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde başarı dileklerini iletti. Bugün gerçekleşecek olan Real Madrid ve Borussia Dortmund arasındaki final mücadelesi öncesinde, Fenerbahçe kulübü sosyal medya üzerinden Arda'ya destek mesajı yayınladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'den Arda Güler'e Başarı Mesajı
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe Kulübü, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid formasıyla sahaya çıkacak olan milli futbolcu Arda Güler'e başarı dileklerini iletti.

Real Madrid ve Borussia Dortmund Finalde Karşı Karşıya

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali, Real Madrid ve Borussia Dortmund takımları arasında TSİ 22.00'de gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, bu önemli mücadelede Real Madrid kadrosunda yer alacak.

Fenerbahçe Kulübü'nden Sosyal Medyada Destek

Sarı-lacivertli kulüp, final öncesinde resmi sosyal medya hesapları üzerinden milli futbolcu Arda Güler'e başarı dileğinde bulundu. Kulübün yapmış olduğu açıklamada, "Altyapımızda yetişen, ülkemizi yurt dışında gururla temsil eden göz bebeğimiz Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi finalinde başarılar dileriz. Haydi Arda, kalbimiz ve desteğimiz seninle" mesajı paylaşıldı.

Ekran Resmi 2024 06 01 12.58.06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uçağa alınmayacak yolcular belli oldu! Uymayan cezayı yiyecek

Uçağa alınmayacak yolcular belli oldu! Uymayan cezayı yiyecek