Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Antalyaspor HDİ Sigorta ile anlaştı

Antalyaspor HDİ Sigorta ile anlaştı

2024-2025 sezonuna hazırlanan Süper Lig takımlarından Antalyaspor, şort sponsorluğu için HDI Sigorta ile sözleşme imzaladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyaspor HDİ Sigorta ile anlaştı
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bulunan Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Törene Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe ve HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşçan katıldı. Törende açıklama yapan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, 'Globale mal olmuş bir firmanın, HDI Sigorta'nın Antalyaspor ile ilk defa bir iş birliği söz konusu. Kendileriyle beraber bu sene bir sezonluk şort anlaşması yaptık. Önümüzdeki süreçler bile daha güzel, daha başarılı. Hem kendilerinin açısından hem de Antalyaspor açısından fayda olacak anlaşmaların sürdürülebilirliği için uyumlu bir birliktelikler planlıyoruz. Onun için sizleri buraya davet ettik. Çünkü bizim için önemli bir adım, önemli bir gün. Antalyaspor kendi markasını globale mal olmuş büyük markalarla inşallah sponsorluklarını devam ettireceği için bundan sonra böyle çalışmalarımız devam edecek' dedi.

Antalyaspor HDİ Sigorta ile anlaştı

'BÜYÜK BİR HEYECAN VAR'

HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan, 'Antalya bizim için çok değerli ve ülkemizin güzide bir ili. Antalyaspor 1966'dan beri mücadele eden futbolda, diğer branşlarda çok önemli bir kulübümüz. Bugün biz de burada olduğumuz için gerçekten çok mutluyuz. Sinan Başkanımın da belirttiği gibi uluslararası bir firma, dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden biz de HDI Sigorta olarak Türkiye'de bu bayrağı temsil ediyoruz. Önümüzdeki seneye için de çok büyük bir heyecan var.  Türkiye'nin çok beğendiği, sevilen bir futbol adamı teknik direktör Alex De Souza geldi. Umuyorum 2024-2025 futbol sezonunda Süper Lig'de önemli başarılara imza atacak. Şortta yer alacak HDİ logosu aynı zamanda antrenman formalarında, omuzlarında yer alarak birlikte güzel bir iş birliği yapacağız. Biz de bu ile ilgili çok mutluyuz. Herkese hayırlı uğurlu olsun' diye konuştu.

Antalyaspor HDİ Sigorta ile anlaştı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Yenişehir'de icradan satılık 110 m² 3+1 daire

Mersin Yenişehir'de icradan satılık 110 m² 3+1 daire