Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset MÜSİAD ve İBB'den İstanbul'a Ortak Vizyon

MÜSİAD ve İBB'den İstanbul'a Ortak Vizyon

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş dünyasıyla yakın ilişkilerini sürdürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MÜSİAD ve İBB'den İstanbul'a Ortak Vizyon

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, işbirliğini en yüksek noktaya taşıma hedefinde olduklarını vurgulamak için MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı ve CHP Bakırköy Belediye Başkan adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu ile bir araya geldi. İmamoğlu, herhangi bir kurumun veya kişinin tek başına çok fazla bilgiye sahip olamayacağını söyledi.

İmamoğlu, İş Dünyasıyla İlişkilerini Güçlendiriyor

İmamoğlu, iş dünyasıyla yakın ilişkilerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı'nın da aralarında bulunduğu iş dünyası temsilcilerini ziyaret etti. Ziyaret sonrasında İmamoğlu ve Asmalı, buluşmanın detaylarını basın mensuplarıyla paylaştı.

MÜSİAD ve İBB'den İstanbul'a Ortak Vizyon

İstanbul İçin İş Birliği Önemli

İmamoğlu, iş dünyasıyla iş birliğinin İstanbul için kritik öneme sahip olduğunu vurguladı. İBB olarak, iş birliğini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. İmamoğlu, bu iş birliğinin kentin başarısında kilit rol oynayacağına inandıklarını ifade etti.

Asmalı: İş Birliği Temel Atıldı

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı da İmamoğlu'nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, iş birliği temellerinin atıldığını dile getirdi. İstanbul'da yapılacak çalışmaları ve özellikle deprem hazırlıklarını ele aldıklarını ifade eden Asmalı, ilerleyen zamanlarda iş birliğinin daha da güçleneceğini umut ettiğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor'un hedefi: Türkiye Kupası'nda zafer!

Trabzonspor'un hedefi: Türkiye Kupası'nda zafer!