Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Türk Siyasetinin Tebessüm Kaynağı 'Şero' Hayatını Kaybetti

Türk Siyasetinin Tebessüm Kaynağı 'Şero' Hayatını Kaybetti

CHP Genel Merkezi'nde yıllardır partililerle yaşayan ve maskot haline gelen kedi 'Şero', yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türk Siyasetinin Tebessüm Kaynağı 'Şero' Hayatını Kaybetti
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nde uzun yıllar boyunca yaşayan ve partililer arasında maskot haline gelen kedi 'Şero', yaşlılığa bağlı sağlık problemleri nedeniyle hayata gözlerini yumdu. 'Şero', partiye damgasını vurdu.

Şero'nun ölümü büyük üzüntü yarattı

'Şero'nun ölüm haberi, Cat Hospital Kedi Hastanesi Başhekimi Dr. Tarkan Özçetin tarafından duyuruldu. Dr. Özçetin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Büyük bir üzüntüyle bildiriyoruz ki, 20 yıldır varlığıyla Türk siyasetinde tebessüm kaynağı olmuş, tüm hayvanseverlerin gönlünde taht kurmuş olan CHP'nin kedisi Şero, hastanemizdeki tedavi sürecinin ardından bu sabah itibarıyla hayatını kaybetmiştir." ifadelerini kullandı.

“20 yılı aşkın süredir CHP'nin simgesiydi”

Dr. Özçetin, Şero'nun 20 yılı aşkın süredir CHP Genel Merkezi'nde partililerle iç içe yaşadığını ve herkesin sevgisini kazandığını belirtti. "Şero'nun tıbbi süreci titizlikle takip edildi, en ileri teknolojiler ve uzman kadromuzun desteğiyle gereken her türlü tedavi uygulandı. Ancak yaşa bağlı gelişen kronik sağlık sorunları nedeniyle sabah saatlerinde hayatını kaybetmiştir." dedi.

Şero, CHP'nin farklı dönemlerine tanıklık etti

CHP'nin genel merkezinde yaşayan ve zamanla partinin bir sembolü haline gelen Şero, Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel gibi birçok CHP Genel Başkanı ile birlikte aynı çatı altında bulundu. 'Şero', genel başkanların ve partililerin sevgiyle kucakladığı, ziyaretçiler tarafından ilgi odağı olan bir figürdü.

“Siyasetin tebessüm kaynağıydı”

Şero'nun ani ölümü, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hayvanseverler ve parti mensupları, Şero'nun Türk siyasetinde bir tebessüm kaynağı olduğunu ve herkesin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu vurguladı. CHP'nin sosyal medya hesaplarından da yapılan açıklamada, "Şero'yu asla unutmayacağız, her zaman kalbimizde olacak" denildi.

Şero, CHP Genel Merkezi'nin bahçesine defnedildi

Şero'nun cenazesi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla gerçekleşti. Şero CHP Genel Merkezi bahçesine defnedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatayspor Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Hatayspor Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor