Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Özgür Özel'den CHP'nin maskotu Şero'ya duygusal veda

Özgür Özel'den CHP'nin maskotu Şero'ya duygusal veda

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti merkezinde uzun yıllar boyunca yaşayan kedi Şero'nun hayata veda etmesinin üzerine sosyal medyada mesaj yayınladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel'den CHP'nin maskotu Şero'ya duygusal veda
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) maskotu ve parti mensuplarının sevgilisi Şero, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile üzüntüsünü dile getirirken, Şero’nun CHP Genel Merkezi bahçesine defnedildiği belirtildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Şero İçin Duygusal Veda

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin simgesi haline gelen ve uzun yıllardır CHP Genel Merkezi’nde yaşayan kedi Şero’nun hayatını kaybettiğini duyurdu. Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Genel Merkez binamızın yapımı sürecinden itibaren bizlerle olmuş, partimize neşe ve enerji katmış sevgili kedimiz Şero'yu maalesef ileri yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsü içerisindeyiz” ifadelerine yer verdi. Şero’nun Genel Başkanlar Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yakın dostu olduğunu belirten Özel, Şero’nun CHP Genel Merkezi bahçesine defnedildiğini açıkladı.

CHP’nin Farklı Dönemlerine Tanıklık Etti

CHP Genel Merkezi’nde yaşayan Şero, zamanla partinin sembollerinden biri haline geldi. Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ve diğer birçok CHP Genel Başkanı ile aynı çatı altında bulunan Şero, partinin farklı dönemlerine tanıklık etti. Partililerin ve ziyaretçilerin sevgiyle kucakladığı Şero, CHP’de sıcak ve samimi bir atmosferin sembolü olarak hafızalarda yer etti.

Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı

Şero’nun ani ölümü, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hayvanseverler ve parti mensupları, Şero’nun Türk siyasetinde bir tebessüm kaynağı olduğunu ve herkesin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu vurguladı. CHP’nin sosyal medya hesaplarından da yapılan açıklamada, “Şero'yu asla unutmayacağız, her zaman kalbimizde olacak” denildi. Şero’nun ölüm haberi sonrası çok sayıda taziye ve başsağlığı mesajı paylaşıldı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji Uyardı: Sakarya'da Kuvvetli Yağış Bekleniyor

Meteoroloji Uyardı: Sakarya'da Kuvvetli Yağış Bekleniyor