Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset Mansur Yavaş’tan Cumhurbaşkanlığı adaylığına net yanıt

Mansur Yavaş’tan Cumhurbaşkanlığı adaylığına net yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin tartışmaların gereksiz olduğunu belirterek, görüşünü açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mansur Yavaş’tan Cumhurbaşkanlığı adaylığına net yanıt
KAYNAK: İHA

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Çankaya ilçesinde gerçekleştirilen 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi'nin açılış töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin gelen bir soruya Yavaş, “Biz her zaman söyledik; partimiz aday gösterirse aday oluruz. Gündemde bunun haricinde konuşacak başka bir şey yok” diyerek net bir cevap verdi.

"Adaylık Tartışmaları Üzücü ve Gereksiz"

Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili tartışmaları üzücü ve gereksiz bulduğunu belirtti. Yavaş, “Genel Başkanımız, günü geldiğinde parti olarak kimin aday olacağına karar vereceklerini söylediler. Şu anda böyle bir gündem yokken bu tartışmaları yapmak anlamsız. Daha önce de benzer süreçleri yaşadık. 6'lı Masa toplantıları devam ederken, sürekli olarak ‘aday kim olacak’ tartışmaları gündeme getirildi. Şu anda da aynı durum yaşanıyor. Ortada bir gündem yokken, kulis bilgisi adı altında bu tartışmalar yaptırılıyor ve ülke gündemi unutuluyor” dedi.

"Ülkenin Gündemi Ekonomik Sorunlar"

Ülkenin tek gündeminin ekonomik sıkıntılar olduğuna vurgu yapan Yavaş, “Emeklilerin durumu, yaklaşan kış şartları, gıdaya erişimdeki zorluklar, üreticilerin ürünlerini satamaması ve dar gelirlilerin alışveriş yapamaması gibi sorunlar var. Şu anda konuşmamız gereken bunlar” ifadelerini kullandı.

"Sonuna Kadar İmamoğlu’nun Arkasındayız"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında devam eden ‘ahmak davası’ ve muhtemel siyaset yasağına ilişkin soruya yanıt veren Yavaş, “Yargılanacak bir husus yokken, takipsizlik kararı verilmesi gerekirken, kamuoyumuz günlerce bununla meşgul ediliyor. Bu bizim utancımız. Siyasetin yargı yoluyla dizayn edildiği bir yerde, hukuka olan güven azalır. Sonuna kadar İmamoğlu’nun arkasındayız ve beraat kararı çıkacağına inanıyoruz” dedi.

"Partiden İstifa Edeceğim İddiaları Saçma"

Partiden istifa edeceği iddialarına da değinen Yavaş, “Böyle bir şey nereden çıkıyor? Şimdiye kadar bunu aklınıza getirecek bir şey duydunuz mu benden? İl başkanımız burada, her yerde beraberiz. Olmayan bir şeyi ispat etmek zorunda bırakılıyoruz, bu çok saçma” diyerek söylentilere tepki gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çevre kirliliği küresel ölümlerin yüzde 24'ünden sorumlu!

Çevre kirliliği küresel ölümlerin yüzde 24'ünden sorumlu!