Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset CHP’nin Antalya Kampı Sona Erdi! İşte Detaylar!

CHP’nin Antalya Kampı Sona Erdi! İşte Detaylar!

CHP’nin Antalya’daki Milletvekili Kampı iki gün süren yoğun bir programın ardından sona erdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP’nin Antalya Kampı Sona Erdi! İşte Detaylar!

CHP’nin Antalya’daki Milletvekili Kampı iki gün süren yoğun bir programın ardından sona erdi. Kampın sonunda CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, önemli açıklamalarda bulundu.

Yerel Seçimlere Doğru

Köksal, yerel seçimlere ilişkin olarak, “90 milletvekili arkadaşımız bu hafta 40 ile görevlendirilecekler. Bu 40 ilde de, o ilde, ilçelerinde, kasabalarında aday adayı olan arkadaşlarımız ile mülakatlar yapacaklar. Örgütümüzle, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri, halk ile görüşerek en doğru adayın tespiti açısından ellerinden geleni yapacaklar. Daha sonra geri kalan illerimize de aynı şekilde milletvekili görevlendirmelerimiz devam edecek.” dedi.

Büyükşehirler Hedefte

Köksal, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik hedeflerini de belirtti: “31 Mart akşamı Erdoğan çok üzülecek. Çünkü bizim elimizden 11 büyükşehiri alamayacağı gibi biz AKP’nin elinde bulunan belediyeleri de alacağız.”

Yargı Krizi ve Adalet Nöbeti

Kampın gündem maddelerinden biri de yargı krizi ve adalet nöbetiydi. Köksal, “Yargı krizi ile ilgili önümüzdeki süreçte CHP olarak nasıl bir adım atacağımıza ilişkin kararımızı da kısa sürede vermiş olacağız.” ifadelerini kullandı.

Gölge Kabine ve Milletvekilleri İş Birliği

Kampın bir diğer önemli kararı ise gölge kabine üyeleri ve milletvekilleri arasındaki iş birliği oldu. Köksal, “Gölge kabine üyesi arkadaşlarımız ile milletvekili arkadaşlarımızın birlikte çalışması konusunda da bir takım kararlar alındı.” dedi.

Köksal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da

“Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce Erdoğan ‘muhalefetin adayı kim’ diye soruyordu, bugün yerel seçim yaklaşırken İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Mersin gibi büyükşehirlerde bırakın kazanmayı, CHP adaylarının karşısında daha az nasıl fark yiyebilirim şeklinde aday belirlemeye doğru evrildiğini görüyoruz Erdoğan’ın. 31 Mart akşamı Erdoğan çok üzülecek. Çünkü bizim elimizden 11 büyükşehiri alamayacağı gibi biz AKP’nin elinde bulunan belediyeleri de alacağız. CHP’ye tarihi bir zaferle yerel seçimlerden çıkacağız. 1 Nisan’da Türkiye’de her şey çok güzel olacak. CHP’li belediyelerle, daha önce CHP’nin tanışmadı illerde, ilçelerde ve kasabalarda da halk derman belediyecilikle, CHP’li belediyecilikle tanışacak” diye konuştu.

Bu kamp, CHP’nin yerel seçimlere yönelik stratejilerini belirlemesi ve milletvekillerinin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunması açısından önemli bir adım oldu. CHP, yerel seçimlere hazırlanırken, tüm Türkiye’yi kapsayan bir strateji belirlemeye ve en doğru adayları belirlemeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Endonezya’daki Merapi Yanardağı Kül Püskürttü

Endonezya’daki Merapi Yanardağı Kül Püskürttü