Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Özgür Özel, Mansur Yavaş’ın Adaylık Açıklamasını Destekledi

Özgür Özel, Mansur Yavaş’ın Adaylık Açıklamasını Destekledi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklamalarını değerlendirerek, parti disiplinine uygun olduğunu belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel, Mansur Yavaş’ın Adaylık Açıklamasını Destekledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığına yönelik yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Yavaş, “Partim aday gösterirse her yerde söylüyorum, elbette cumhurbaşkanlığına da aday olacağız ve mutlaka kazanacağız” demişti. Özel, bu açıklamanın parti disipliniyle uyumlu olduğunu belirterek, Yavaş’ın bu sözleriyle adaylık tartışmalarına nokta koyduğunu söyledi.

Özgür Özel, Mansur Yavaş’ın Adaylık Açıklamasına Destekledi

CHP’de tek aday vurgusu

Özel, CHP olarak artık adaylık tartışmalarını geride bıraktıklarını belirtti. Yavaş’ın açıklamalarına atıfta bulunarak, “Mansur Bey’in açıklaması, partimizin disiplinine olan bağlılığını gösteriyor. Partinin kararına saygı gösterileceğini ve hepimizin aday etrafında kenetleneceğini vurguluyor. CHP olarak, artık tartışmaları geride bırakıyor ve belirleyeceğimiz aday etrafında birleşiyoruz” dedi.

“CHP’nin tek aday stratejisi netleşti”

Yavaş’ın açıklamalarıyla birlikte CHP içinde birden fazla aday çıkacağı yönündeki tartışmaların da sona erdiğini belirten Özel, “Bu açıklama, partimizde birden fazla aday olup olmayacağı ya da dışarıdan bir aday çıkıp çıkmayacağı yönündeki spekülasyonların önüne geçti. CHP, tek bir aday belirleyip bu adayla yola çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş Aday Açıklamasında Ne Demişti?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Partim aday gösterirse her yerde söylüyorum, elbette cumhurbaşkanlığına da aday olacağız ve mutlaka kazanacağız.”

Bu sözlerle, Yavaş hem Cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak baktığını belirtmiş hem de partisi olan CHP'nin kararlarına saygılı olacağını vurgulamıştı. Yavaş, aday gösterilmesi halinde seçimi kazanacağına olan inancını da açıkça ifade etmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alkollü İçki Fiyatlarına Yeni Zam Geliyor: Yeni Artışlar Kapıda

Alkollü İçki Fiyatlarına Yeni Zam Geliyor: Yeni Artışlar Kapıda