Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Hatay'da enkazdan kurtarılan Oscar bisikletle maceralara atıldı

Hatay'da enkazdan kurtarılan Oscar bisikletle maceralara atıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'da enkazdan kurtarılan "Oscar" adlı köpek, bisiklet tutkunu Orhan Yılmaz ile maceralarını paylaşıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da enkazdan kurtarılan Oscar bisikletle maceralara atıldı
KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından 12 Şubat'ta Hatay'da Orhan Yılmaz tarafından enkazdan sağ olarak kurtarılan "Oscar" adlı köpek, Yılmaz'ın yeni yol arkadaşı oldu. Bu ikili, birlikte çıktıkları uzun bisiklet turları ve kamp maceralarıyla çevredekilerin ilgisini çekiyor.

Uzun Yolculuklar ve Kamplarda arkadaş

Yaklaşık iki yıl önce İstanbul'dan Fethiye'ye taşınan Orhan Yılmaz, bisiklet tutkusunu Oscar ile paylaştığını belirtti. Yılmaz, yalnızca kısa turlar değil, aynı zamanda uzun yolculuklar ve kamp aktiviteleri de yaptıklarını ifade etti.

Enkazdan kurtarıldı

Orhan Yılmaz, Oscar’ın 1.5 yıldır yanında olduğunu belirterek, “Onu enkaz altından kurtardık. O zamandan beri ayrılmaz bir ikiliyiz. Bisiklet sürmeyi çok seviyorum, babam da eski milli takım yarışçısıydı. Küçüklüğümden beri bisiklet üzerindeyim. Oscar da bu tutkumda bana eşlik etmeye başladı. O da macerayı seviyor. Bisikletimizi gördüğü anda evden çıkmak için sabırsızlanıyor. Yanımdan hiç ayrılmıyor” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta Gölcük Gölü'nde komandoları aratmayan kurtarma tatbikatı

Isparta Gölcük Gölü'nde komandoları aratmayan kurtarma tatbikatı