Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset O gazetecilerden Bahçeli'ye 'dört soytarı' yanıtı: Tehditler vız gelir

O gazetecilerden Bahçeli'ye 'dört soytarı' yanıtı: Tehditler vız gelir

Gazeteciler Murat Ağırel, Barış Pehlivan, Şule Aydın ve Timur Soykan, Bahçeli’nin hedef gösterdiği dört gazeteci olduklarını söyleyerek sert yanıt verdi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
O gazetecilerden Bahçeli'ye 'dört soytarı' yanıtı: Tehditler vız gelir
KAYNAK: Haber Merkezi

Gazeteci Murat Ağırel, Halk TV'yi eleştiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi. Paylaşımına Kayda Geçsin ekibinden Timur Soykan, Barış Pehlivan ve Şule Aydın'ı ekleyen Murat Ağırel, Bahçeli’nin hedef gösterdiği dört gazeteciden biri olduğunu vurguladı ve "Biz gazeteciyiz. Sorgulamak bizim doğamız" ifadelerini kullandı.

Sinan Ateş davasına dikkat çekti

Ağırel, "Dün mahkemeye Sinan Ateş’i katledenlerin yargılamasını izlemeye gittim. Davada hepimizin gözünün içine sokulan eksiklikleri sorguladım" diyerek, yargılama sürecinde yaşanan aksaklıklara dikkat çekti. Ağırel, Bahçeli’nin kullandığı dilin, cinayetin azmettiricisi olarak yargılanan Tolgahan Demirbaş tarafından da kullanıldığını belirtti.

"Katillerin yargılanmasından neden rahatsız?"

Ağırel, MHP Lideri’nin Sinan Ateş’in katillerinin yargılanmasından neden rahatsız olduğuna dikkat çekti. "Katilleri sorgulayanları neden hedef gösteriyor? Bilmediğimiz bir şey mi var? " diye soran Ağırel, Bahçeli’nin kendilerini tehdit etmek yerine, cinayetten önce Sinan Ateş’e sunulan dosyayı açıklamasını istedi.

"Tehditler vız gelir tırıs gider"

Murat Ağırel, Bahçeli’nin tehdit ve hedef göstermelerinin kendileri için önem taşımadığını vurgulayarak, "Vız gelir tırıs gider!" dedi.

Murat Ağırel'in açıklamasının yamamı şöyle: "Biz gazeteciyiz. Sorgulamak bizim doğamız. Yolsuzlukları, hukuksuzlukları, cinayetleri sorguladıkça ülkemizi aydınlatırız.  Allah’ın bildiğini kuldan saklamayalım: Bahçeli’nin hedef gösterdiği dört gazeteciden biriyim. Dün mahkemeye Sinan Ateş’i katledenlerin yargılamasını izlemeye gittim. Davada hepimizin gözünün içine sokulan eksiklikleri sorguladım.  Devlet Bahçeli’nin bugün kullandığı dili dün cinayetin azmettiricisi olarak yargılanan Tolgahan Demirbaş da kullandı. Malum gazeteleri aynı şekilde manşet yaptı.Sinan Ateş’in katili tetikçi Eray Özyağcılar bize silah işareti yaptı. Açıkça soruyorum: MHP Lideri, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in katillerinin yargılanmasından neden rahatsız oluyor? Katilleri sorgulayanları neden hedef gösteriyor? Bilmediğimiz bir şey mi var? Bahçeli, bizi tehdit etmek yerine keşke Sinan Ateş’in cinayetten önce kendisine sunduğu dosyayı açıklasa. Böylece hepimiz cinayetin nedenini anlasak. Tehditler, hedef göstermeler ise bize vız gelir tırıs gider!" dedi.

Pehlivan, Aydın ve Soykan'dan ‘soytarı’ paylaşımları dikkat çekti


Barış Pehlivan, Bahçeli'nin videosunu yayınlayarak, "'Dört soytarı muhabirden' biriyim. Kayda geçsin." dedi.

Şule Aydın aynı mesajı, "Ne yaparsınız?" notuyla paylaştı. 

Timur Soykan da Şule Aydın'ın mesajını, "Dün duruşma salonunda katil Eray Özyağcı bize silah işareti yaparak tehdit etti, bugün Meclis'te Devlet Bahçeli hedef gösterdi. Ne yaparlarsa yapsınlar, biz gazetecilik yapmaya, gerçeklerin peşinde koşmaya devam edeceğiz." sözleriyle paylaştı.

Bahçeli ne demişti?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yasama yılının ilk grup toplantısında, Sinan Ateş cinayeti ile ilgili ağır sözler sarf etti. Halk TV ve CHP'yi hedef alan Bahçeli, "Bazı parti genel başkanları ve kifayetsiz muhabirler ayak üstü mahkeme kurmaya çalışıyor. Biz MHP ve Ülkü Ocakları'na operasyon çektirmeyiz. Akbabaların da kanatlarını yolarız. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. Dört soytarı muhabirle MHP'yi sorgulayamazsınız sorgulatmayız." dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tayvan alarma geçti! 112 uçuş iptal edildi: 38 bin asker beklemede!

Tayvan alarma geçti! 112 uçuş iptal edildi: 38 bin asker beklemede!