Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset CHP'den Aday Gösterilmeyen Belediye Başkanı İstifa Etti

CHP'den Aday Gösterilmeyen Belediye Başkanı İstifa Etti

Artvin'de siyasi çalkantılar: CHP'den aday gösterilmeyen belediye başkanı istifa etti, mobbing iddiaları gündemi sallıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'den Aday Gösterilmeyen Belediye Başkanı İstifa Etti
KAYNAK: İHA

Artvin'de, Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) belediye başkan adayı gösterilmeyen Demirhan Elçin, partisinden istifa etti. Ancak istifasıyla beraber ortaya atılan mobbing iddiaları gündemi sarsmış durumda.

CHP'li Partililerin Tepkisi ve İstifanın Ardındaki Gerçekler

Belediye binası önünde toplanan CHP'li partililer, Belediye Başkanı Demirhan Elçin'in personele mobbing uyguladığı ve işten çıkarttığı iddialarıyla sert açıklamalarda bulundular. Elçin'in istifası, partililer arasında tartışmalara sebep oldu.

CHP'den Aday Gösterilmeyen Belediye Başkanı İstifa Etti!-1

CHP İl Başkanı'nın Açıklamaları ve Belediye Başkanı'nın Geçmişi

CHP İl Başkanı Orhan Atan, Elçin'in aday gösterilmemesinin ardında yapılan yoğun araştırmaların sonucunda olduğunu belirtti. Ayrıca, Elçin'in daha önce de işçileri işten çıkardığını ve partinin uyarılarına rağmen bu davranışlarını sürdürdüğünü ifade etti.

"Başkanlıktan da İstifa Et" Çağrısı

Atan, Elçin'e başkanlıktan da istifa etme çağrısında bulundu ve siyasete devam edecekse Artvin halkıyla açıkça yarışması gerektiğini belirtti. Bu çağrı, Artvin'de büyük bir tartışma yarattı.

Son Karar: İstifa ve Adaylıktan Çekilme

Demirhan Elçin, geçtiğimiz Aralık ayında partisinin aday göstermeyeceğini öğrenince belediye önünde bir basın açıklaması yaparak aday adaylığı sürecini sonlandırdığını duyurmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonsporlu Enis Bardhi uzun süren sessizliğini bozdu

Trabzonsporlu Enis Bardhi uzun süren sessizliğini bozdu